General Pavao Miljavac ponovno je izabran za predsjednika Hrvatskog generalskog zbora (HGZ) koji je u subotu održao svoju redovitu izbornu skupštinu.

Galerija


Novi/stari predsjednik Hrvatskog generalskog zbora Pavao Miljavac komentirao je dolazak u Hrvatsku srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića koji će se s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović sastati 12. veljače u Zagrebu.

"Vučiću taj dolazak treba puno više nego nama. Reagirali su i Zapadna Europa i SAD koji sad žele izvući Srbiju iz zagrljaja istočnog susjeda, odnosno Rusije. Razgovarati se mora, svi znamo što je govorio, gdje je bio, u kakvoj ulozi i koga je predstavljao - minimum bi bio da barem kaže: 'Okej, bio sam u krivu.' To je njegova odluka - ako se ispriča, sigurno će sve biti druga priča", rekao je Miljavac.

Odgovarajući na pitanje o tajmingu susreta, dodao je i da je Vučić vješt pregovarač i da ga ne treba ga podcjenjivati.
 

Vezani članci Milorad Dodik i Aleksandar Vučić, arhiva Vučić triput dnevno kontaktira sa zaraženim Dodikom, poslao mu i liječnike: "Njegovo stanje nije idealno" Pavao Miljavac i Tomo Medved (Foto: PIXSELL) Ljubo Ćesić Rojs: "Očekujem da ćemo pobiti presudu i zatvoriti predsjednika suda"