Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pavao Miljavac

Predsjednik HGZ-a o Vučićevu dolasku: "Njemu taj dolazak treba više nego nama. Minimum bi bio da kaže: 'Okej, bio sam u krivu'"

Pavao Miljavac (Foto: Pixell)
Pavao Miljavac (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija +0 Pavao Miljavac (Foto: Pixell) Galerija 1/1 >>
General Pavao Miljavac ponovno je izabran za predsjednika Hrvatskog generalskog zbora (HGZ) koji je u subotu održao svoju redovitu izbornu skupštinu.

Novi/stari predsjednik Hrvatskog generalskog zbora Pavao Miljavac komentirao je dolazak u Hrvatsku srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića koji će se s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović sastati 12. veljače u Zagrebu.

"Vučiću taj dolazak treba puno više nego nama. Reagirali su i Zapadna Europa i SAD koji sad žele izvući Srbiju iz zagrljaja istočnog susjeda, odnosno Rusije. Razgovarati se mora, svi znamo što je govorio, gdje je bio, u kakvoj ulozi i koga je predstavljao - minimum bi bio da barem kaže: 'Okej, bio sam u krivu.' To je njegova odluka - ako se ispriča, sigurno će sve biti druga priča", rekao je Miljavac.

Odgovarajući na pitanje o tajmingu susreta, dodao je i da je Vučić vješt pregovarač i da ga ne treba ga podcjenjivati.
 

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić suočavanje s istinom Vučić u UN-u pozvao na glasanje protiv rezolucije o genocidu u Srebrenici: "Ne samo da neće dovesti do mira..." Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene