Sestra nestalog 23-godišnjeg Karla Kurtanjeka apelira na one koji nemaju konkretnu informaciju da ne otežavaju njenoj obitelji koja proživljava najteže dane u životu.

Galerija


Karlov tata Dubravko ne može vjerovati da je Karlo svojevoljno otišao i odlučio im se ne javljati. ''To je nemoguće. On nije bio takav. Bio je omiljen u društvu, svi su ga voljeli. Jako je dobar bio, nismo s njim imali problema. Ne bi nas samo tako napustio'', kaže Dubravko.

Vezani članci Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL) Mladić (23) vrijeđao policajce i pokazivao spolovilo: "Možete mi se napušiti..." Slika nije dostupna Mladić skočio sa sisačkog mosta i nestao

Karlova starija sestra Edita kaže da ih zovu nepoznati ljudi i govore da je živ i otet, a drugi da je mrtav. ''Mislim da mnogi žele samopromociju'', rekla je Edita, piše 24sata.

Karlova obitelj kaže da je rijetko izlazio, bio je skroman, radio je preko student servisa u Lisinskom, trenirao je stolni tenis, brinuo se za zdravlje i pazio na prehranu. Imao je i dobre ocjene. Roditeljima nikad nije rekao da ima ozbiljnu vezu.

''Razgovarali smo s njegovim prijateljima i nitko ne zna gdje bi Karlo mogao biti. Sada sve nade polažemo u policiju, iako do sada još, nažalost, nisu puno toga otkrili'', rekla je Karlova majka.

Ni nakon pet dana, još nema traga mladiću koji je u srijedu crveno-sivim biciklom krenuo na fakultet i više se nije vratio. Policija navodno provjerava Karlov račun u banci kako bi provjerili je li mladić dizao novac.

Podsjetimo, Karlo je u srijedu ujutro biciklom krenuo iz Palinovečke ulice na Vrbanima, na Ekonomski fakultet na Kennedyjevom trgu. Od tada mu se gubi svaki trag.