Karlo Kurtanjek (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Karlo Kurtanjek (Foto: Dnevnik.hr) - 2

Još uvijek nema ni traga Karlu Kurtanjeku, 24-godišnjem studentu iz Zagreba koji je nestao u srijedu. Posljednji ga je vidio susjed kako biciklom juri u pravcu Jaruna.


Roditelji Jasna i Dubravko Kurtanjek još uvijek nemaju informacija o tome gdje se nalazi Karlo Kurtanjek, 24-godišnji Zagrepčanin kojemu se u srijedu izgubio svaki trag. 

Vezani članci Domagoj Mikić i Jasna Kurtanjek, majka nestalog Karla Kurtanjeka (Foto: Dnevnik.hr) Roditelji nestalog mladića: "Mobitel je ostavio kući. Inače nam se uvijek javljao, sad smo već u velikoj brizi" Majka nestalog Karla Kurtanjeka (Foto: Dnevnik.hr) Majka nestalog mladića u suzama: "Molim sve koji nešto znaju da nam jave. Ovo je preteško i prebolno za nas"

Uvjereni su da bi se Karlo javio da je u novinama i na televiziji vidio da ga traže i koliko su zabrinuti. Ako ne toliko zbog njih, učinio bi to zbog bake i djeda, vjeruju roditelji. 

"Ne bi se nikad igrao s njihovim životima. Zna da to malo još života što imaju, ne bi preživjeli znajući da nas je napustio bez riječi i da se namjerno ne javlja", rekla je majka Jasna za 24sata

Ni njegov otac Dubravko ne vjeruje da je Karlo svojevoljno otišao. "To je nemoguće. On nije bio takav. Bio je omiljen u društvu, svi su ga voljeli. Jako je dobar bio, nismo s njim imali problema. Ne bi nas samo tako napustio", kaže Dubravko. 

12.04.2019.
Dubravko Kurtanjek, otac nestalog Karla Kurtanjeka (Foto: Dnevnik.hr)

Roditelji kažu da su sa sinom bili u dobrim odnosima i da njegovom nestanku nije prethodila nikakva svađa. Tvrde da nije bio problematičan ni depresivan. Bio je povezan i sa sestrama Doroteom (28) i Editom (29). Rijetko je izlazio, bio je skroman, radio je preko student servisa u Lisinskom, trenirao je stolni tenis, brinuo se za zdravlje i pazio na prehranu. Imao je i dobre ocjene. Roditeljima nikad nije rekao da ima ozbiljnu vezu.

"Razgovarali smo s njegovim prijateljima i nitko ne zna gdje bi Karlo mogao biti. Sada sve nade polažemo u policiju, iako do sada još, nažalost, nisu puno toga otkrili", rekla je njegova majka Jasna za 24sata.

12.04.2019.
Majka nestalog Karla Kurtanjeka (Foto: Dnevnik.hr)

Karlo Kurtanjek nestao je u srijedu, a posljednji put vidio ga je susjed toga dana ujutro kada je iz Palinovečke ulice na Vrbanima krenuo biciklom. Roditeljima je neobično to što Karlo toga jutra sa sobom nije ponio mobitel već ga je ostavio kod kuće i to u ladici. 

Ako imate bilo kakvu informaciju o nestalom Karlu možete je dojaviti u najbližu policijsku postaju ili na 192.