Ilustracija, Potraga za Jadrankom Skender (lijevo) (Foto: NENO/Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Ilustracija, Potraga za Jadrankom Skender (lijevo) (Foto: NENO/Dusko Jaramaz/PIXSELL) Foto: NENO/Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ministarstvo obrane uključilo se u potragu za Jadrankom Skender, pripadnicom Hrvatske vojske koja je nestala u Zagrebu 4. prosinca.


Pripadnici Hrvatske vojske su se uključili u potragu za Jadrankom Skender, nestalom pripadnicom HV-a. Za njom od 4. prosinca traga zagrebačka policija.

Vezani članci Problem Damira Krstičevića s nekretninama - 1 Bivši ministar Miljavac o Krstičevićevoj kupovini jeftinog stana: "Puno generala je dobilo stanove po tom pravilniku, nije on bio iznimka" Zbog nesuvislih SMS-ova noćna potraga u okolici Ogulina Zbog nesuvislih SMS-ova noćna potraga na području Ogulina: Na teren izašli HGSS, MUP, potražni pas i dron

Njezin nestanak prijavljen je PU zagrebačkoj 4. prosinca 2019. godine u večernjim satima nakon čega je započela potraga na području Grada Zagreba.

"Zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave Zagrebačke, pripadnici Pukovnije vojne policije uključili su se u noćnu potragu za nestalom pripadnicom s dva tima Antiterorističke vojne policije i patrolom Vojne policije i pripadnicima Kriminalističke vojne policije. Pronađeno je motorno vozilo nestale pripadnice, dokumenti i osobne stvari, a potraga za nestalom osobom se nastavlja i dalje u primarnoj nadležnosti Ministarstva unutarnjih poslova", stoji u priopćenju MORH-a.

Dodaje se da je Vojna policija u stalnom kontaktu s MUP-om, a u skladu s procjenama MUP-a i nadležnostima, Hrvatska vojska će se uključiti u daljnju potragu za nestalom pripadnicom.

Prema informacijama na stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba, Skender se iz svog doma udaljila u Mercedesu gospićkih registarskih oznaka.

Visoka je 164 cm, kestenjaste ravne kose i srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u plavu jaknu, plave traperice i žute čizme.

Ukoliko građani imaju ikakva saznanja o nestaloj Jadranki Skender, molimo da informacije jave na email nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192.