Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije prvi put

FOTO Načelnici Vele Luke razbijen auto: "Ovo nije bila jedina 'poruka' dosad"

Načelnici Vele Luke Katarini Gugić razbijeno vjetrobransko staklo - 1
Načelnici Vele Luke Katarini Gugić razbijeno vjetrobransko staklo - 1 Foto: Katarina Gugić
Načelnici Vele Luke Katarini Gugić razbijeno je vjetrobransko staklo na automobilu.

Katarini Gugić, SDP-ovoj načelnici Vele Luke na Korčuli, razbijeno je vjetrobransko staklo.

"Obnašati dužnost načelnice Općine Vela Luka znači donositi odluke u korist javnog dobra, ali to se uvijek ne dopada svima", napisala je u objavi na Facebooku.

Pročitajte i ovo Mina kod Lumbarde na Korčuli Policija šuti VIDEO U moru našeg turističkog raja leži ogromna mina, načelnica šokirana: "Imamo bombu? Prvi put čujem za to"

"Mogu se samo nadati da to nije razlog zbog kojeg bi mi netko oštetio auto. Ovo nije bila jedina 'poruka' dosad, ali je zasad najotvorenija. Nažalost, ovo nije prvi put da se na ovaj način oštećuje moja imovina. Ono što posebno želim naglasiti jest ako mi se na ovaj način želi poslati poruka s obzirom na način na koji obavljam svoju dužnost, počinitelj u svojoj namjeri nije uspio", dodala je.

Načelnici Vele Luke Katarini Gugić razbijeno vjetrobransko staklo - 1 Načelnici Vele Luke Katarini Gugić razbijeno vjetrobransko staklo - 2 (Foto: Katarina Gugić)

Na kraju objave pozvala je počinitelja da se ne skriva i da ne prijeti iz sjene.

"Ovakvi pokušaji zastrašivanja ne mogu me pokolebati da i u narednom periodu radim i djelujem na dobrobit naše Općine s punim angažmanom i motivacijom, kao što je to bilo i dosad i niti će me zaustaviti u namjeri da svoju dužnost obnašam odgovorno i pošteno", zaključila je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene