Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Čuo se prasak"

FOTO Kaos u Splitu: Autobus krenuo sam od sebe, pomeo automobile, neki završili na boku

Autobus otklizao na parkiralištu
Autobus otklizao na parkiralištu Jakov Prkic/Cropix
Aktualno Galerija Autobus otklizao na parkiralištu Autobus otklizao na parkiralištu Foto: Jakov Prkic/Cropix Autobus otklizao na parkiralištu - 6 Autobus otklizao na parkiralištu - 6 Foto: Jakov Prkic/Cropix Autobus otklizao na parkiralištu - 5 Autobus otklizao na parkiralištu - 5 Foto: Jakov Prkic/Cropix Autobus otklizao na parkiralištu - 4 Autobus otklizao na parkiralištu - 4 Foto: Jakov Prkic/Cropix +2 Autobus otklizao na parkiralištu - 2 Galerija 1/7 >>
Autobus na okretištu se pokrenuo i "pomeo" parkirane automobile. Ozlijeđenih nije bilo, a vozač tvrdi da je povukao ručnu kočnicu.

Na okretištu na Kili u Splitu autobus se, bez vozača, zaletio u parkirane automobile. Nema ozlijeđenih, samo je zabilježena materijalna šteta.

Autobus otklizao na parkiralištu Autobus otklizao na parkiralištu - 6 (Foto: Jakov Prkic/Cropix)

Miroslav Delić, direktor Prometa rekao je da istražuju nesreću koja se dogodila u nedjelju s njihovim autobusom na liniji broj 6. 

Autobus otklizao na parkiralištu Autobus otklizao na parkiralištu - 5 (Foto: Jakov Prkic/Cropix)

Autobus je nakon 15 minuta stajanja na okretištu krenuo sam od sebe i zabio se u parkirane automobile. Vozač je bio izvan autobusa. Prije pokretanja se čuo prasak, piše Dalmatinski portal.

Vozač je, rekao je Delić, tvrdio da je ručna kočnica bila aktivirana. "Autobus marke MAN je nabavljen prije tri godine i do sada nismo imali problema s njim. Za sada imamo prijavljenu štetu na tri automobila, to će se riješiti kroz osiguranje", zaključio je direktor Prometa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene