Branko Šerić, Filip Zavadlav
Branko Šerić, Filip Zavadlav Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Branko Šerić, odvjetnik osumnjičenog trostrukog ubojice, kaže da će njegov klijent u Vrapču boraviti dok traje vještačenje što ovisi o psiholozima i psihijatrima koji s njim razgovaraju.


Filip Zavadlav, osumnjičenik za trostruko ubojstvo u Splitu, privremeno prebačen je iz zatvorske bolnice u Svetošimunskoj u Kliniku za psihijatriju Vrapče, potvrdio je njegov odvjetnik Branko Šerić.

Vezani članci Koronavirus, liječenje, ilustracija Poruka iz bolničke sobe mladića zaraženog koronavirusom: "Vaše neodgovorno ponašanje može ubiti" Potres u Zagrebu, Petrova bolnica Bravo za liječnike, sestre i babice! Dok se Zagreb tresao, u Petrovu stigle četiri rodilje s trudovima. Svi su brzo reagirali...

"On boravi u Vrapču dok traje vještačenje. Tamo može biti dan-dva ili duže, sve ovisi o psihijatrima i psiholozima koji ga vještače", rekao je Šerić za DNEVNIK.hr i dodao kako je jučer htio posjetiti svog klijenta, ali je on u vrijeme posjeta bio na vještačenju. 

Šerić je Zavadlava posjetio prije tjedan dana i tada je kazao da njegov klijent vjerojatno uopće nije svjestan što je bilo.

"Očekujem da će se istražni zatvor produljiti. Nije samo pitanje kad će završiti vještačenje, nego je takva kvalifikacija najteža moguća. Pokušao sam mu objasniti da ne treba očekivati da će izaći iz istražnog zatvora", objasnio je Šerić i tvrdi da nastavak suđenja ovisi o vještačenjima.