Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pohvalila se na Facebooku

Eni Šarac ispunjena želja: 'U ožujku idem Papi u privatan posjet!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ena Šarac na svojem je Facebook profilu objavila da će nju i njezinu majku Biserku papa Franjo primiti 21. ožujka u svom apartmanu u Vatikanu.

Ena Šarac je sa svojim prijateljima na Facebooku podijelila radosnu vijest – 21.ožujka će nju i njezinu majku Biserku primiti papa Franjo u svom apartmanu u Domu sv. Marte Vatikanu.

Pročitajte i ovo Papa Franjo Opsežno objašnjenje Katolički biskupi protive se blagoslovu istospolnih parova: Vatikan ih pokušao umiriti novim objašnjenjem Papa Franjo na misi Papa uputio važnu poruku: "Trebali bi živjeti svaki dan i svaki trenutak sa zahvalnošću i nadom"

Hrabra Ena Šarac završila u bolnici s krvarenjem u mozgu

'Juuuuuupi! Upravo sam primila najdivniju vijest na svijetu. Papa Franjo će 21. ožujka u sedam sati ujutro primiti mamu i mene i to u svom skromnom domu. Jooooj, ljudi moji, ima li sretnije osobe na planetu? Nemaaaaaa! Dragi Bože, čime sam toliki dar zaslužila??? Bože dragi, hvala ti!', napisala je Ena.

Naime, 19-godišnju djevojku su u srijedu navečer nazvali iz Papina protokola i potvrdili termin susreta s papom, piše 24 sata. Susret s papom je Enina velika želja, a prije mjesec dana su ona i njezina majka doznale da je papa upoznat s njezinom željom.Obje jedva čekaju susret.

Inače, Ena je hrabra djevojka koja nikada nije pokleknula u borbi s tumorom. Svoje veliko srce pokazala je u akciji sakupljanja novca za terapiju malene Nore Šitum. Zamolila je da se novac namijenjen njenoj operaciji donira Nori. Ovaj velikodušni potez prepoznali su mnogi te joj odlučili pomoći. Tako je pokrenuta i velika akcija za Enu te je ubrzo sakupljen novac i za njenu operaciju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene