Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Dobro se osjeća'

Hrabra Ena Šarac završila u bolnici s krvarenjem u mozgu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osamnaestogodišnja Ena Šarac jučer je završila u bolnici zbog krvarenja u mozgu.

'Dragi naši anđeli, Ena je danas ostala u Vinogradskoj bolnici zbog krvarenja u mozgu. Dobro se osjeća, u utorak će joj napraviti drenažu pa ćemo znati više', objavljeno je jučer na Facebook stranici podrške Osječanki Eni Šarac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u susjedstvu Kupili lijes, isprintali osmrtnice: Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok Ilustracija Sve se istražuje Užasna tragedija: Sedmero djece preminulo u četiri dana, u bolnici u Trinidadu pronađene opasne bakterije

Nakon što je 2003. tri puta operirana u KBC-u Rebro, ova 18-godišnja Osječanka uspješno se liječila do 2009. godine kada se bolest vratila. Česte operacije i terapije ponovno su postale svakodnevnog života ove hrabre djevojke. U svibnju prošle godine je operirana u Bruxellesu te joj je odstranjen veliki dio tumora.

>> Hrabra Ena pobijedila bolest: 'Presretna sam!'

Unatoč tome Eni je bila potrebna nova operacija pa u ožujku je podvrgnuta najnovijoj metodi uklanjanja tumora u Njemačkoj zvanoj 'cyber knife' koja je joj je predstavljala spas od teške bolesti.

Unatoč svom zdravstvenom stanju, Ena je pokazala veliko srce kada je novac svoje donatore zamolila da sav novac namijenjen njoj doniraju malenoj Nori Šitum.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene