Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogoršalo se stanje s nogom

EKSKLUZIVNO: Snimka odvođenja Sanadera iz bolnice Rebro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivi Sanaderu se preko noći pogoršalo stanje s nogom te je morao ići na Rebro.

Dnevnik.hr je u posjedu snimke koja pokazuje kolonu osigirenja koje prevozi Ivu Sanadera iz kruga bolnice Rebro.

Pročitajte i ovo Ivo Sanader "Jasna društvena osuda" Iza rešetaka je već osam godina: Visoki kazneni sud Ivi Sanaderu smanjio kaznu Željka Mostečak nakon iznenadne ostavke Ovo je nova šefica USKOK-a? Srušila je Sanadera, ali tužba za korumpiranost Kalmete joj je propala

'Sinoć mu se pogoršalo stanje sa nogom tako da opet koristi dvije štake. zaista, ja ne znam što se dešava. Opet ga boli puno više noga. Išao je jutros to vidjeti, ali nije to ništa dramatično. Samo predugo traje', rekao je Prodanović.

Upitali smo odvjetnika Prodanovića što su Sanaderu doktori rekli jutros. 'Ne znaju nit oni. Misle da je možda bilo previše vježbe, da je možda malo isforsiarana. Sada će se odmarati dva dana', rekoa je odvjetnik bivšeg premijera'.

Bivši premijer probleme s bolnom nogom 'vuče' još iz austrijskog pritvora. Ozlijedio ju je u zatvorskoj teretani, a otkad je prebačen u Remetinec nekoliko puta je bio u bolnici.

Sudac istrage Krešimir Devčić jučer je Sanaderu produžio pritvor za dva mjeseca. Pritvor mu je produžen zbog opasnosti od bijega i mogućeg utjecaja na svjedoke.

Odvjetnici Ive Sanadera rekli su kako on 'sve podnosi stoički'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene