Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potukli se rano ujutro

Šake letjele na sve strane: Društvenim mrežama širi se snimka tučnjave u Splitu, potukla se dvojica muškaraca - ''Da više nisi došao ovamo!''

Dvojica muškaraca u Splitu potukla su se 7. srpnja u Splitu, a društvenim se mrežama proširila snimka njihove tučnjave.

Društvenim mrežama širi se mučna snimka dvojice muškaraca iz Splita. Na snimci se vide dva automobila i muškarac u plavoj majici, a na početku se čuje kako netko viče: ''Zbog lima tučete čovjeka! Zbog lima!''

Pročitajte i ovo Policija Radoslav Nikolić Sretan završetak potrage: Pronađen nestali muškarac u Splitu Uvredljivi grafit u Splitu Gotovo svakodnevica FOTO Osvanuli novi uvredljivi grafiti u Splitu: "Naguzio te Puljak... radite samo za svoj interes"

Zatim dolazi drugi muškarac koji mu govori: ''Da više nisi došao ovamo!'' A onda počinju letjeti šake. Dok su se tukli, muškarac u plavoj majici vikao je da mu je ovaj drugi razbio automobil.

''Zovite brzo policiju! Ne se tući, policiju zovite!'' čuje se u pozadini na snimci uznemirena ženska osoba. 

Iz policije su nam otkrili da se incident dogodio prije tjedan dana, i to u 8 ujutro. Riječ je o muškarcima u dobi od 48 i 68 godina. Protiv njih će biti podnesena kaznena prijava zbog remećenja javnog reda i mira.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene