Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Željko Kerum odmara se dugo, Milan Bandić nikad. Splitski gradonačelnik na godišnjem je odmoru već više od mjesec dana. A zagrebački - ni ne planira predah.


'Pa kad radite posao koji volite, onda vam je to gušt, onda se odmarate radeći, prema tome ne treba ići na godišnji', rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Pa prema kriterijima zagrebačkog gradonačelnika onaj splitski - ne voli svoj posao.

Vezani članci Juričan ispred ministarstva čeka Malenicu Juričan došao pred Ministarstvo i htio uhititi Malenicu: "Ako bude opiranja, ja sam ga spreman zaustaviti u bijegu i predati policiji" Dario Juričan Juričan se okomio na Malenicu: "Dolazim pred zgradu Ministarstva kako bih ga spriječio u bijegu i predao policiji"

Na godišnjem je već mjesec i pol a bit će - do daljnjeg. Viđen je po Splitu i Hvaru. No, ostavio je zamjenika Jure Šundova. On je još prije mjesec dana na skupštini objasnio zašto gradonačelnika nema. 'Gradonačelnik nije tu zato što je na godišnjem odmoru i to je razlog zašto nije stigao, a do kada je na godišnjem odmoru pa ja ne znam, konkretno ima od prošle godine 25 dana godišnjeg prema tome ne znam do kojeg datuma je na godišnjem', rekao je Šundov.

Ako slučajno zagrebački gradonačelnik odluči retroaktivno iskoristiti sve godišnje na kojima nije bio - propade metropola. 'Pa ne znam za 11 godina, to je godinu dana znači imam godinu dana godišnjeg, ali eto to je doprinos recesiji i krizi', rekao je Bandić.

Ali ni Kerum ne zaboravlja na krizu ni na godišnjem, pa tako ni da bi, kad u Split dođe poduzetnik Zepterovog kalibra, trebalo čovjeka ugostiti u poglavarstvu. Kao jučer kad je dobro organizirani gradonačelnik ipak došao na posao. 'A drugi razlog je što si ja to ne znam organizirati, kad budem bolje znao organizirati onda ću ići na odmor, za razliku od mojih kolega koji to uspjevaju', dodao je Badnić.

Ali zagrebački gradonačelnik uspjeva imati ono o čemu sanja splitski gradonačelnik - godišnji odmor od 365 dana.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju