Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Radovi su počeli: slaže se pozornica s koje će Jelena Rozga i Tomislav Bralić s klapom Intrade u novu godinu uvesti Dubrovčane.


U Dubrovniku će ove godine biti više gostiju nego prošle godine, za sada se govori o njih više od četiri i pol tisuće. Da bi sve prošlo kako treba, radove je nadgledao i sam gradonačelnik Andro Vlahušić. Gosti su dolazili čitav dan, a ponajviše gostiju stiglo je iz zemalja regije. Iako se novogodišnji aranžman u pravilu prodaju u posljednji tren, hoteljeri su zadovoljni.

Vezani članci Doček Nove godine po hrvatskim gradovima Neki su je već dočekali, drugi se tek spremaju za Novu godinu, u Osijeku najhrabriji skakali u ledenu Dravu Najluđe Nove godine hrvatskih zvijezda - 2 Tko je najveći partijaner na sceni? Zvijezde nam otkrile svoje najbolje novogodišnje provode!

>> Miris kuhanog mesa i kupusa - natjecanje u kuhanju zelene manestre

'Doček Nove godine je prošao izuzetno dobro, što se tiče proslave, u ovom trenutku brojimo zadnje sobe', rekao je Vlaho Margaretić iz hotela 'Hilton Imperial'. U hotelima koji su za baš za doček otvorili svoja vrata traju posljednje pripreme. Prodaja također teče odlično. Ipak, konačna brojka na dubrovačkom dočeku mogla bi biti još i veća, jer se očekuje i veliki broj gostiju na jedan dan.