Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepravomoćna presuda

Dubrovčanin koji je ubio majku osuđen na psihijatrijsku ustanovu: Ciglom je izudarao po glavi dok je spavala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovčanin Đ. M. (35) u četvrtak je na dubrovačkom Županijskom sudu nepravomoćno osuđen zbog ubojstva majke, a kako je sud utvrdio da je bio neubrojiv kada ju je ciglom izudarao po glavi, prisilno će biti smješten u psihijatrijsku ustanovu.

Glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku Pero Miloglav potvrdio je kako će se, nakon pravomoćnosti presude, odrediti u koju će psihijatrijsku ustanovu Matić biti smješten. Vrijeme do pravomoćnosti presude Matić će provesti u dubrovačkom istražnom zatvoru.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... Ubojstvo u naselju Borovci u općini Kula Norinska u Borovcima Susjedi šokirani tragedijom kod Metkovića: Nakon svađe ubio brata

Matić je optužen da je 22. listopada 2017. u dubrovačkom naselju Čokolino, majku ciglom izudarao po glavi dok je spavala na krevetu. Prethodno je istom ciglom razbio staklo na ulaznim vratima i ušao u stan.

Patolozi su obdukcijom zaključili da je sin majci udarcima ciglom prelomio sve kosti lica i čeljusti i izazvao krvarenje u području dušnika uslijed kojih je preminula. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene