Obavijesti Video Pretražite Navigacija
podrška generalima

Do suza potresen fra Ivica, dušebrižnik Slobodana Praljka: "Izgleda da nam preostaje jedino molitva..."

Fra Ivica Jurišić (Foto: Dnevnik.hr)
Fra Ivica Jurišić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Fra Ivica Jurišić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Fra Ivica Jurišić bio je dušebrižnik hrvatskih generala Ante Gotovine, Mladena Markača i Ivana Čermaka u vrijeme njihova boravka u Haagu, a bio je duhovna potpora i generalu Praljku.

Na današnju konačnu presudu šestorci i tragičnu smrt generala Slobodana Praljka kratko se osvrnuo i fra Ivica Jurišić, koji je bio dušebrižnik hrvatskih generala Ante Gotovine, Mladena Markača i Ivana Čermaka u vrijeme njihova boravka u Haagu, a bio je duhovna potpora i generalu Praljku.

Pročitajte i ovo Suđenje u Haagu (Foto: AFP) Komemoracija u ponedjeljak Četvorka iz Haaga poslala pismo Praljkovoj obitelji: "Čin vašeg Slobodana..." Jadranko Prlić i Slobodan Praljak (Foto: AFP) Nakon reakcije Haškog suda Prlićev odvjetnik Karnavas: "Praljak nije bio romantična budala, njegov čin je časni prkos generala"

Vidno potresen, sa suzama u očima, na pitanje reporterke Nove TV Tatjane Krajač kako gleda na današnju presudu, kazao je: "Teško je... Nastavit ćemo i dalje s molitvom, bit ćemo uz naše generale..."

Upitan kako gleda na čin Slobodana Praljka, kazao je: "Izgleda da nam ostaje jedino molitva, da ne možemo tu uopće ništa reći..."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene