Tijekom ovih parlamentarnih izbora dvije su se stvari pokazale krucijalnim za privlačenje posjetitelja na online portale: relevantnost i brzina objave informacija te mogućnost konzumiranja sadržaja na svim mobilnim platformama.


Pristup sadržaju putem mobilnih uređaja i u Hrvatskoj već čini u prosjeku preko 50% cjelokupnog prometa Hrvatskih web news portala. Najznakovitiji pokazatelj bitnosti ovog kanala su upravo izvanredne medijske situacije gdje prednosti tog kanala najviše dolaze do izražaja.

Tako smo ovih dana svjedočili izvanrednoj posjećenosti i na Dnevnik.hr-u, a posebno se istakla mobilna inačica portala Dnevnik.hr koja je ostvarila najveću razinu posjećenosti u usporedbi sa svim ostalim mobilnim portalima u zemlji!

Vezani članci Slika nije dostupna Petrov: Karamarko i ja ćemo biti potpredsjednici Vlade Slika nije dostupna TKO JE BIO NAJŠIRE RUKE? Domoljubna koalicija objavila popis donatora

Nedjelja: 8.11. = 415.941 jedinstveni posjetitelj i 1.699.473 otvaranja stranica

Ponedjeljak: 9.11. = 473.973 posjetitelja i 2.173.739 otvaranja stranica

Pokazatelj koliko je mobilni portal Dnevnik.hr bio dominantan izbor internetskih korisnika u ta dva dana pokazuju i usporedbe sa drugim mobilnim portalima konkurentskih kuća.

Izvor: DotMetrics, IPSOS - mobilne platforme, hrvatski korisnici - Jedinstveni posjetitelji

Taj rezultat, u jednom od najbitnijh trenutaka u godini za news portale, samo pokazuje trend kojim Dnevnik.hr ide u kvalitativnom smislu, i u smislu statistika i medijske pozicije u Hrvatskoj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju