Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolja Hrvatska

Od Vedrane se može mnogo naučiti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vedrana Likan je direktorica međunarodne tvrtke, prva potpredsjednica Američke gospodarske komore, pokrenula je nekoliko Udruga i mnoge projekte koji za cilj imaju pomoći ženama i mladima u poslovnom svijetu.

Mnogo obveza za samo jednu osobu, pa ipak - Vedrani Likan to uspijeva i to s osmijehom na licu. Uz posao, Vedrani je vrlo važna dobrobit cijelog društva. Zbog toga joj nije teško pronaći vrijeme za Udruge i projekte koji pomažu i drugima da budu uspješni.

Pročitajte i ovo Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti'' Bolja Hrvatska 26.02.2024. - 2 Doktorirala s najvišim ocjenama Prva svjetska gramatika romskog jezika djelo je Katarine Katavić: "Jezik je prelijep, htjela sam ga prikazati što bolje mogu"

'Volim raditi na više stvari istovremeno. Zaista od kad sam bila klinka jednostavno pojam dosada, to za mene nije postojalo. Volim biti aktivna', kaže Vedrana. Uz međunarodnu tvrtku za nekretnine koju vodi, ona je i predsjednica savjeta za zelenu gradnju i prva potpredsjednica Američke gospodarske komore. Ipak prioritet se zna.

>> Uspješno studiraju i osvajaju nagrade za dizajn

'Uvijek je prioritet posao, namiriti ljude, zaraditi novac, isplatiti plaće i onda se nakon toga baviti stvarima koje hrane dušu', kaže Vedrana. Jedna od njih je projekt koji za cilj ima potaknuti mlade žene na poduzetništvo u Hrvatskoj.

'Ne moramo otići van trbuhom za kruhom negdje dalje, možemo si organizirati dobar, solidan život i ovdje i naći uspjeh upravo ovdje', rekla je Ivana Conjar, Vedranina prijateljica.

'Zaista smo stvorili projekt za koji vjerujem da je učinio razliku', rekla je Vedrana. Razliku koju svi primjećuju, a nagrađena je i titulom žena godine jednog časopisa. 'Lijepo je to kad vas netko proglasi ženom godine, pogotovo u toj konkurenciji u kojoj sam ja bila među osam žena', kaže Vedrana.

Od nje se, tvrde i prijateljice i zaposlenici, može mnogo naučiti. 'Biti uvijek dobro raspoložena, paziti na sebe i odnose s ljudima i zaista odrađivati posao s istim entuzijazmom svaki dan cijeli dan od jutra do mraka i još uvijek imati vremena za prijatelje za naša druženja', dodaje Ivana.

'Nije stroga, baš je opuštena, nikada nije, što je iznenađujuće, živčana, s obzirom koliko radi, očekivali bi ljudi da je pod stresom', rekla je Jelena Filipović, Vedranina kolegica. Nema mnogo slobodnog vremena, ali ga stvara.

'Presađujem cvijeće, zalijevam, koliko god to nekome trivijalno zvučalo, ali za mene je to oblik meditacije', kaže Vedrana. Velikih planova nema, ali uvjerena je da je najveći poslovni i privatni izazovi tek čekaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene