Nenad Koljaj bez nekretnine je ostao jer nije mogao vraćati kredit - ugovoren s jednom zadrugom iz Austrije.


Interventna policija u petak ujutro opkolila je Posedarje, mjesto u blizini Zadra. Razlog je deložacija. Na licu mjesta bio je Dnevnik Nove TV. Mještani i aktivisti udruge Živi zid pokušali su spriječiti provedbu ovrhe nad apartmanskom zgradom, ali bezuspješno.

Policijske snage opkolile su ovršenu zgradu - pristup je svima bio zabranjen, osim njima i sudskim službenicima. Branila se nekretnina - provedbu ovrhe pokušali su spriječiti i aktivisti udruge Živi zid.

Vezani članci Novac u policijskim prostorjiama (Foto: Arhiva/Dino Stanin/PIXSELL) Obrat u slučaju nestanka novca iz zgrade policije u Puli: "Ništa nije ukradeno nego se nije poštivala procedura" Policija,ilustracija (Foto: Pixsell,Dusko Jaramaz) Pokušaj ubojstva u Petrinji: Nepoznati počinitelji izboli dvojicu mladića i teško ih ozlijedili, jedan od ozlijeđenih je pripadnik hrvatske vojske

Zašto? Evo što je rekao muškarac koji je pucao u Preradovićevoj

Nenad Koljaj bez nekretnine je ostao jer nije mogao vraćati kredit - ugovoren s jednom zadrugom iz Austrije.  Unatoč otporu zgrada je završila u posjedu zadruge, a vlasnik najavljuje tužbu u Strasbourgu.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook