Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ČESTITKE I POKLONI

Deda Luka iz sela Bilaj napunio 100 godina, u posjet mu stigao župan Milinović: "Zajedno smo popili rakiju, dida Luka je super"

Darko Milinović u posjetu 100-godišnjem Ličaninu
Darko Milinović u posjetu 100-godišnjem Ličaninu Foto: DNEVNIK.HR
Župan Ličko-senjske županije Darko Milinović posjetio je gospodina Luku koji je danas proslavio 100. rođendan.

Deda Luka iz sela Bilaj napunio je 100 godina, a u njegovom domu posjetio ga je župan Ličko-senjske županije Darko Milinović. Deda Luka vitalan je 100-ogodišnjak koji se ipak županu požalio na bolove u nozi.

Pročitajte i ovo Mesnica - 1 pripreme za uskrs Bez ove namirnice mnogima je blagdanski stol nezamisliv, u nekim dijelovima Hrvatske već je nastala nestašica Slika nije dostupna REVITALIZACIJA LIKE Plenković o delimitiranju porodiljnih naknada: ''Sve što ulažemo u ceste i poljoprivredu ima manje smisla ako nas ima manje''

Naime, deda Luka ranjen je u ratu. Imao je tada 19 godina. Da ga noga ne boli, kaže, još bi uvijek kosio svoje dvorište.

Deda Luka prisjetio se i oca Darka Milinovića, koji je preminuo prije četiri tjedna, a kojeg su zvali Drago slikar jer je radio na rengenu.

"Dida je iznimno vitalan, prisjetio se mog pokojnog oca. Kao poklon smo mu donijeli poklon košaru s voćem i razno-razne potrepštine, a zajedno smo i popili rakiju. Dida Luka je super", ispričao nam je Darko Milinović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene