Darko Milinović u posjetu 100-godišnjem Ličaninu
Darko Milinović u posjetu 100-godišnjem Ličaninu Foto: DNEVNIK.HR

Župan Ličko-senjske županije Darko Milinović posjetio je gospodina Luku koji je danas proslavio 100. rođendan.


Deda Luka iz sela Bilaj napunio je 100 godina, a u njegovom domu posjetio ga je župan Ličko-senjske županije Darko Milinović. Deda Luka vitalan je 100-ogodišnjak koji se ipak županu požalio na bolove u nozi.

Vezani članci Darko Milinović, nositelj nezavisne liste na prijevremenim izborima u Ličko-senjskoj županiji (Foto: Dnevnik.hr) Milinović predložio novi proračun i pozvao Kustića da sazove Županijsku skupštinu Ličko-senjski župan Darko Milinović (Foto: Dnevnik.hr) Darko Milinović za Dnevnik Nove TV: "Predložit ću još jedan proračun, a ako on ne prođe, vraćam se u Sabor"

Naime, deda Luka ranjen je u ratu. Imao je tada 19 godina. Da ga noga ne boli, kaže, još bi uvijek kosio svoje dvorište.

Deda Luka prisjetio se i oca Darka Milinovića, koji je preminuo prije četiri tjedna, a kojeg su zvali Drago slikar jer je radio na rengenu.

"Dida je iznimno vitalan, prisjetio se mog pokojnog oca. Kao poklon smo mu donijeli poklon košaru s voćem i razno-razne potrepštine, a zajedno smo i popili rakiju. Dida Luka je super", ispričao nam je Darko Milinović.