Darko MIlinović, župan Ličko-senjske županije, teško je ozlijeđen u nesreći na Grobniku. Dobro se oporavlja i već bi danas mogao kući.

Galerija


Darko Milinović teško je ozlijeđen u padu s motocikla na Automotodromu na Grobniku.

Vezani članci Vozač Yuga preminuo nakon frontalnog sudara - 1 Frontalni sudar kod Koprivnice: Vatrogasci rezali krov da izvuku vozača iz Yuga, preminuo je u bolnici Policijski očevid Teška nesreća na Lošinju, poginuo motociklist iz Njemačke

''Živ sam, preživ. Bit će dobro'', poručio je iz bolnice Milinović za DNEVNIK.hr. Prepričao je da se nesreća dogodila na kraju ciljne ravnine, gdje je vozio oko 250-260 km/h. ''Je li mi popustio kotač ili sam naletio na ulje... Ne znam. Skliznuo sam i tako išao 100 metara. Bio sam u nesvijesti, sjećam se kad sam pao i onda sam se u hitnoj probudio'', ispričao je dobro raspoloženi lički župan. Kaže da je sreća što je imao ''punu ratnu opremu''.

Darko Milinović
Darko Milinović Foto: Darko Milinović/Facebook

Nesreća se dogodila u nedjelju, a slomio je ključnu kost. ''Stavili su mi pločicu i ležim, a nadam se da ću danas doma'', rekao nam je Milinović. Dodao je da se osjeća dobro, da je već sam jeo i da ga ovaj događaj neće zaustaviti. ''Bajkeri nikad ne odustaju'', poručio je Milinović i dodao da će već prekosutra biti na poslu.

Darka Milinovića je operirao doktor Grgo Martinović koji je zadovoljan kako je prošla operacija.

"Operirao sam mu ključnu kost. Sve je prošlo u najboljem redu. Ima šavove koji se skidaju dva tjedna nakon operacije, a zatim slijedi fizikalna terapija. No poznavajući kakav je Dado, on će se već sutra na poslu pojaviti", rekao je doktor Martinović.