Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Dok Milan spava"

Juričan u cik zore otvorio novu autobusnu liniju pa Bandiću poručio: "Gotovo je, Milane!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dario Juričan jutros je u cik zore otvorio novu ZET-ovu autobusnu liniju 235 (Dubrava – Trnava – Kozari bok).

Fotografirao se s vozačem, a na Facebooku je poručio kako on otvara nove autobusnu linije dok gradonačelnik Milan Bandić spava i "sanja kako reže nove etikete".

Pročitajte i ovo Premijera filma Kumek o Milanu Bandiću - 1 Dočekao ga na ulazu Juričan o dolasku Bandića na premijeru Kumeka: "Žao mi je što niste vidjeli taj antologijski ulaz, mislio sam da će se taj djedica srušiti, bio sam potresen" Milan Bandić plaća Dariju Juričanu - 2 'Brad Pitt' stigao na Kumeka Bandić došao na premijeru, poput šerifa platio knjigu koju mu je Juričan poklonio i poručio da film neće pogledati: "Za taj novac ja bih ga bolje napravio"

"Dok Milan spava, otvorio sam u 4:32 novu autobusnu liniju 235. 

Milane,

dok ti još spavaš i sanjaš kako režeš nove etikete, ja sam na terminalu Dubrava upravo otvorio novu autobusnu liniju 235 (Dubrava – Trnava – Kozari bok). Narod Dubrave, Kozari boka i Kozari putova zna da sam ja ono što dolazi i donosi im napredak i blagostanje. Gradit ću metroe, kongresne centre, terme, bušit rupe kroz Medvednicu – lagat ću, muljat i krast neumorno, uporno i svjesno. Ja sam u koruptivnoj koaliciji s građanima, a tebi, Milane, slijedi zatvor i jedino je pitanje koliko još pajdi ide s tobom. Gotovo je, Milane.

Dario Juričan, gradonačelnik svemira", napisao je Juričan na Facebooku.

 

DOK MILAN SPAVA, OTVORIO SAM U 4:32AM NOVU BUS LINIJU 235 Milane, dok ti još spavaš i sanjaš kako režeš nove etikete ja...

Objavljuje Želim biti Milan Bandić predsjednik RHNedjelja, 1. ožujka 2020.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene