Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Dobro ti ide, gazda si''

Juričan Bandiću poručio da može mirno spavati: ''Nikog nije briga koliko si milijuna ukucao na namještaj. Tko te ne zna...''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dario Juričan na Facebooku se obratio gradonačelniku Milanu Bandiću i poručio mu: ''Milane, možeš mirno spavati, nikog nije briga koliko si milijuna ukucao na Fendi.''

Dario Juričan ponovno se obratio gradonačelniku Bandiću, ovog puta zbog gradonačelnikova skupog namještaja. ''Milane, evo samo da ti odmah kažem da to što si silne novce uložio u luksuzni Fendi namještaj i luksuzna odjela skrojena po mjeri za tebe u Italiji – dobro si uložio, jer prema Zakonu o sprečavanju sukoba interesa i tumačenju Povjerenstva nisi to dužan staviti u imovinsku karticu'', poručio je Juričan Milanu Bandiću na Facebooku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pisao na društvenoj mreži Juričan pred glasanje o GUP-u udario i na HDZ: "Andrej, idemo zajedno krasti"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POTEZI GRADONAČELNIKA Dario Juričan o stanu Bandićeve supruge: "Razveo si se od nje samo da može otkupiti stan, isplatilo se, bravo!"

Juričan je zamislio i ''obrnuti scenarij'' u kojem bi Bandić bio dužan u imovinsku karticu upisati i namještaj te odjevne predmeta. ''Ali to tebe ne bi zakačilo jer bi kod tebe sve etikete na namještaju i odijelima već bile odrezane... A tvoji komadi namještaja pojedinačno koštaju od 50.000 do 500.000 kuna. Tko te ne zna, Milane, rezaču etiketa, skupo bi te platio'', kaže Dario Juričan.

Bandiću je Juričan poručio i da je kukavica. ''Dobro ti ide, brišeš pod sa svima u Skupštini, gazda si. Shvatili su poruku oni na terenu. Jednu od tvojih zadnjih jer, Milane, gotovo je. Ja dolazim i uzet ću ti sve. U ovom gradu nema mjesta za jednog od nas. Zato si i uzeo još jedno državljanstvo. Kukavico'', napisao je Juričan u objavi. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene