Obavijesti Video Pretražite Navigacija
obaviještene dežurne službe

VIDEO Cvjetni trg u Zagrebu pod najezdom pčela: Pogledajte kako je izgledala subotnja špica u centru grada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački Cvjetni trg u subotu je bio pod najezdom pčela. Obaviještene su i dežurne službe.

Subotnja špica zatekla je Zagrepčane na Cvjetnom trgu u neugodnom društvu s rojem pčela. Kako je to izgledalo, možete pogledati u videu i na fotografijama.

U službi 112 doznajemo da je tijekom prijepodneva zaprimljeno više dojava građana te da su neki rekli kako se radi o pčelama, a drugi da su u pitanju ose.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neće biti govora "Ova tragedija je alarm": Zagrepčani pale svijeće u znak podrške Beogradu Vatrogasci tjeraju pčele Brza i dobra reakcija Majku i djecu napale pčele, ona zadobila 75 uboda: Što nikad ne smijete napraviti ako vas napadnu

S obzirom na to da služba 112 nije zadužena za opsadu pčela u centru grada, o tome su obavijestili gradsko Komunalno redarstvo.

U Komunalnom redarstvu navode da je tijekom prijepodneva bilo poziva građana o rojevima pčela u centru grada. Dodaju da je problem s pčelama na Cvjetnom trgu proslijeđen na postupanje gradskom Uredu za poljoprivredu.

"Oni uklone gnijezda i riješe problem", kazao je dežurni komunalni redar za DNEVNIK.hr. Inače, građani ovakve i slične probleme mogu dojaviti dežurnom komunalnom redaru na broj 01/6101566.

Inače, proljeće je vrijeme u kojem se pčele roje, a u vrijeme u kojem se one razmnožavaju uglavnom su orijentirane na sebe pa Zagrepčani nisu imali prevelikih razloga za strah iako zujanje i veliki broj pčela u zraku sigurno nije bio ugodan.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene