Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Goran Marević već deset godina čeka informacije o nestalom bratu. I sad je odlučio ponuditi novčanu nagradu onome tko će mu dati informaciju koja će dovesti do rješenja slučaja njegova nestanka.


Brat Gorana Marevića, koji se zvao Zoran, nestao je na otoku Krku prije točno deset godina i to pod čudnim okolnostima.

Goran smatra kako policija nije učinila dovoljno da bi razriješila ovaj slučaj pa je odlučio dati sve od sebe kako bi tome napokon došao kraj. Tako nudi nagradu od 100 tisuća eura onome tko mu kaže gdje se nalazi njegov brat.

'Od samog početka, punih deset godina sami smo prikupljali informacije, davali ih policiji i Državnom odvjetništvu, ali ništa se nije poduzelo. Siguran sam da je moj brat ubijen radi novca. Nestao je dva dana prije nego što mu je ‘prijatelj’ kojem je posudio 125 tisuća eura trebao vratiti taj novac', rekao je Marević za Jutarnji list.

Zoran Marević je bio krčki poduzetnik koji je imao 44 godine u trenutku nestanka.

Vezani članci Policija u Srbiji Objavljeni detalji uhićenja tri osobe u Beogradu: Amerikanca su ubili nakon što su s njim pili Ubojstvo u Šarengradu Novi detalji strave kod Iloka: Dvojica sinova zatukla majku u dvorištu obiteljske kuće, udarali je po glavi i tijelu

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook