Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubijen radi novca?

BRAT MU JE NESTAO NA KRKU Nudi 100 tisuća eura za informacije o njemu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Goran Marević već deset godina čeka informacije o nestalom bratu. I sad je odlučio ponuditi novčanu nagradu onome tko će mu dati informaciju koja će dovesti do rješenja slučaja njegova nestanka.

Brat Gorana Marevića, koji se zvao Zoran, nestao je na otoku Krku prije točno deset godina i to pod čudnim okolnostima.

Goran smatra kako policija nije učinila dovoljno da bi razriješila ovaj slučaj pa je odlučio dati sve od sebe kako bi tome napokon došao kraj. Tako nudi nagradu od 100 tisuća eura onome tko mu kaže gdje se nalazi njegov brat.

'Od samog početka, punih deset godina sami smo prikupljali informacije, davali ih policiji i Državnom odvjetništvu, ali ništa se nije poduzelo. Siguran sam da je moj brat ubijen radi novca. Nestao je dva dana prije nego što mu je ‘prijatelj’ kojem je posudio 125 tisuća eura trebao vratiti taj novac', rekao je Marević za Jutarnji list.

Zoran Marević je bio krčki poduzetnik koji je imao 44 godine u trenutku nestanka.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene