Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Petrov:

'Gotovo sve je dogovoreno, postoje sitni detalji koji se trebaju riješiti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božo Petrov i danas je potvrdio da će u četvrtak predstaviti kandidate za ministre.

Ispred središnjice Mosta Božo Petrov u srijedu je poručio da se danas definiraju završne stvari, a da će se sutra održati predstavljanje kandidata.

Pročitajte i ovo Ilustracija TKO SE SVE RASPAO? Raspadi nakon izbora kompliciraju situaciju: Pogledajte kako sada izgleda jednadžba do 76 saborskih ruku Parlamentarni izbori 2024. iz minute u minutu Anušić objasnio fotografiju koja baca novo svjetlo na pregovore. "Elektabilni Bojan" odgovorio Plenkoviću, HDZ raspalio po Raspudiću

Potencijalne kandidata ni danas nije htio komentirati rekavši da se neće uvlačiti u tu priču.

'Gotovo sve je dogovoreno, postoje sitni detalji koji se trebaju riješiti, ali vjerujem da nema nikakvih razloga da se vlada ne formira', poručio je Petrov koji je rekao da će vlada imati dva potpredsjednika te da će ministarstvo gospodarstva i MUP biti resori kojima će upravljati Most.

Dotaknuo se i mogućeg bojkota oporbe.

'Ja bih samo htio vidjeti hoće li netko bio konstruktivan ili ne, i ako im je stalo do toga da se stvari promijene kao što su govorili prvih pet tjedana, iako su neke druge stvari radili, ako im je stalo do toga da se nešto dobro odradi onda neće to raditi. Pa ćemo vidjeti kome je stalo do toga da Hrvatska ide naprijed, a kome je stalo do politikanstva', rekao je Petrov i dodao da bi on i da je u oporbi podržao nešto što je kvalitetno.

Poručio je i da im je stalo do sloja ljudi koji čine većinu, te da su se zbog njih i upustili u borbu i to neće izdati.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene