Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednik Sabora

Jandroković uputio božićnu čestitku: "Neka božićno svjetlo obogati našu unutarnju duhovnu snagu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je božićnu čestitku "svim Hrvaticama i Hrvatima u domovini i inozemstvu te svim hrvatskim građankama i građanima".

Čestitku prenosimo u cijelosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POLITIČARI ČESTITAJU BOŽIĆ Plenković, Milanović i Jandroković poslali čestitke građanima i mole da se ljudi suzdrže od velikih okupljanja Slika nije dostupna ''Ispit solidarnosti i odgovornosti'' Božićna čestitka predsjednika Milanovića: ''Ovi blagdani neka nas još snažnije potaknu u zalaganju za opće ljudske vrijednosti''

„Pred nama je Božić, blagdan kojim slavimo rođenje Isusa Krista i čiji dolazak iščekujemo s ljubavlju, radosna srca i puni vjere i optimizma.

Božić je simbol svjetla s dubokim duhovnim značenjem – svjetlo pobjede nad tamom, svjetlo dobra koji pobjeđuje zlo, svjetlo ljubavi koji nadvladava mržnju i svjetlo života koji poražava smrt.

I zato neka nam to božićno svjetlo probudi i obogati našu unutarnju duhovnu snagu i bude stalni oslonac na životnom putu.

Svim Hrvaticama i Hrvatima u domovini i inozemstvu te svim hrvatskim građankama i građanima upućujem iskrene čestitke u ime Hrvatskoga sabora i osobno, uz želju da blagdan Božića provedu u ozračju obiteljskog zajedništva, ali i ljubavi, dobrote i solidarnosti prema svim našim sunarodnjacima u potrebi i životnim izazovima", poručio je Jandroković.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene