Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je blokirala Stubičku Slatinu, kod Oroslavlja, ali i izlaze prema Zagrebu nakon dojave o nestanku djeteta, no ono je ubrzo pronađenu u društvu majke.


Nešto iza podneva policija je dobila dojavu o nestanku ili mogućoj otmici djeteta iz obiteljske kuće u Stubičkoj Slatini. Dojavu o nestanku prijavila je baka djeteta, no ubrzo nakon blokade navedenog mjesta i izlaza prema Zagrebu u Krapinsko-zagorskoj županiji, policija je locirala dijete, a glasnogovornik PU krapinski-zagorske, Robert Pavić, rekao nam je da se ono nalazi s majkom.

Vezani članci Klizište kod Općine Jesenje - 1 Aktiviralo se veliko klizište, kamenje i zemlja zatrpali cestu. Stanovnici u problemu: "Mogli su bar napisati da je zatvorena" Neotkriveni zagorski turistički biser – posjetite Hostel Wine Hill - 1 Neotkriveni zagorski turistički biser – posjetite Hostel Wine Hill

Još nije poznato da li je majka dijete od bake pruzela protiv njegove volje ili ne, no neslužbeno se doznaje kako roditelji djeteta žive odvojeno i da su u pitanju moguće obiteljske nesuglasice među njima. Oba roditelja imaju prebivalište na području grada Zagreba.