Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kratka potraga

Policija pronašla nestalo dijete kod Oroslavlja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je blokirala Stubičku Slatinu, kod Oroslavlja, ali i izlaze prema Zagrebu nakon dojave o nestanku djeteta, no ono je ubrzo pronađenu u društvu majke.

Nešto iza podneva policija je dobila dojavu o nestanku ili mogućoj otmici djeteta iz obiteljske kuće u Stubičkoj Slatini. Dojavu o nestanku prijavila je baka djeteta, no ubrzo nakon blokade navedenog mjesta i izlaza prema Zagrebu u Krapinsko-zagorskoj županiji, policija je locirala dijete, a glasnogovornik PU krapinski-zagorske, Robert Pavić, rekao nam je da se ono nalazi s majkom.

Pročitajte i ovo Oštećena kuća u Gornjoj Stubici Zagorski tornado Krš i lom u Gornjoj Stubici: "Osjećaj je bio strašan, tutnjalo je. U roku od tri ili četiri minute otišao je cijeli krov" Izgradnja zagorske ceste - 4 Butković obišao radove Ovo je vjerojatno cesta koja se u Hrvatskoj najsporije gradi: Izgradnja traje već devet godina i još nije sve gotovo

Još nije poznato da li je majka dijete od bake pruzela protiv njegove volje ili ne, no neslužbeno se doznaje kako roditelji djeteta žive odvojeno i da su u pitanju moguće obiteljske nesuglasice među njima. Oba roditelja imaju prebivalište na području grada Zagreba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene