Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavili fotorobot

Prepoznajete li ga? Bjelovarska policija traži muškarca s fotografije

Policija traži ovog muškarca (Foto: MUP)
Policija traži ovog muškarca (Foto: MUP) Foto: MUP
Policija traži muškarca starosti od 25 do 30 godina jače tjelesne građe, visine 180 centimetara, svjetlosmeđe kose.

Policijska postaja Bjelovar provodi kriminalističko istraživanje nekoliko kaznenih djela teških krađa provaljivanjem u obiteljske kuće na području Bjelovara. S ciljem identifikacije nepoznate muške osobe koja se dovodi u vezu s počinjenjem tih kaznenih djela, a koja je u dva navrata viđena na području Trojstvenog Markovca, izrađen je njezin fotorobot.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura"

Prema dosad prikupljenim informacijama, policija je utvrdila da se radi o osobi starosti od 25 do 30 godina, jače tjelesne građe, visine oko 180 cm, svjetlosmeđe kraće kose s malim brčićima, a u trenutku kad je viđen bio je odjeven u bijelu pripijenu majicu kratkih rukava te kratke sive hlače.

Iz policije mole građane da ako raspolažu s korisnim informacijama koje bi doprinijele utvrđivanju identiteta nepoznatog počinitelja, njih dojave na telefon 192 ili osobno u Policijsku postaju Bjelovar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene