Vlasnik imanja u Peterancu blizu Koprivnice iznenadio je cijelu policijsku postaju prijavivši kako su mu lopovi - odnijeli cijelu kuću! Njegovu su gotovo do kraja izgrađenu montažnu drvenu kućicu lopovi demontirali i odnijeli u komadima, ostao je samo goli kostur.

Galerija


Prema navodima vlasnika, između 5. i 16. prosinca kradljivci su odnijeli cijelo krovište kuće s crijepom te velike dijelove zidova izgrađene od drvene građe, a ukupna šteta se procjenjuje na desetak tisuća kuna

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz) Ravnateljica i zaposlenica centra za smještaj osoba s posebnim potrebama potkradale korisnike Policija, Njemačka, Ilustracija (Foto: Christof STACHE / AFP) Koji promašaj! Njemački strojovođa ukrao kovčege s novcem točno pred "okom" nadzorne kamere

Ni susjedi nisu shvatili o čemu je riječ. Jedan je susjed podigao visoku ogradu koja graniči s imanjem s kojeg je odnesena kuća tako da nije mogao vidjeti što se događa, a drugih susjeda nije bilo kod kuće. 

Ubrzo nakon što se pročulo što se dogodilo, među mještanima je počela kružiti priča kako je zemljište od prvih vlasnika kupio jedan poduzetnik koji se navodno posvađao i ostao dužan novac svojem partneru, nakon čega mu je on odnio kuću kao oblik naplate duga, prenosi Podravski.hr. 

Kriminalističko istraživanje je još u tijeku.