Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađeno je i oružje

Bizaran slučaj: Mjesecima na majčino ime naručivao drogu pa ju preprodavao

Aktualno Galerija Droga i oružje Droga i oružje Foto: Dnevnik Nove TV Droga - 1 Droga - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Droga - 2 Droga - 2 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Oružje Galerija 1/4 >>
Policija je u Ivancu pronašla veće količine droge i oružja koje je 22-godišnjak naručivao na majčino ime, a potom preprodavao. Detalje saznaje reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Kopčić.

Nevjerojatna priča stiže iz Ivanca kod Varaždina gdje je 22-godišnjak mjesecima putem interneta na kućnu adresu, ali na ime i prezime svoje majke, naručivao različite vrste droga kako bi ih kasnije prodavao na ilegalnom tržištu.

Policija je prilikom pretrage njihova doma zaplijenila veće količine droge, novac, ali i dvije automatske puške i više od 2000 komada streljiva u vlasništvu 55-godišnjaka koji živi u istoj kući.

Pročitajte i ovo Tomo Medved 18-godišnjak u pritvoru Medved o paljenju hrvatske zastave: "Kazna počinitelju treba biti jasna poruka svima. Ta zastava je krvlju plaćena"

Policija poručuje da je 22-godišnjak uhićen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU varaždinske. Kasnije je ispitan na Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu te je po ispitivanju pušten na slobodu.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene