Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kruno Grlević

Bivši vođa navijačke udruge ispitan u USKOK-u zbog objave lažnih fotografija ministra Tolušića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
USKOK provodi izvide u slučaju objave montiranih fotografija navodnog ministra poljoprivede Tomislava Tolušića.

Kruno Grlević, nekadašnji vođa navijačke udruge hrvatske nogometne reprezentacije "Uvijek vjerni", ispitan je u USKOK-u vezano uz slučaj montiranih fotografija ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića u medije, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Država se osigurala Sud blokirao vinariju bivšeg ministra poljoprivede, dok traje istraga zabranjuje mu se prodaja Optužnice - 2 Prvi put u Hrvatskoj povijesti Uskok optužio četiri bivša ministra za udruženi pothvat: Dnevnik Nove TV donosi detalje

Podsjetimo, tjednik Nacional u siječnju je objavio montirane fotografije navodnog ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića u kojima se navodno u društvu prostituke sprema konzumirati kokain.

Na fotografijama se vidi navodni ministar Tolušić koji sjedi u fotelji, a u krilu mu sjedi crnokosa žena golih nogu. Lica su im zamućena, a na jednoj fotografiji čini se kao da se muškarac sprema ušmrkati kokain.

Fotomontaže su, kako piše Nacional, trebale poslužiti za kompromitaciju Tomislava Tolušića, aktualnog ministra poljoprivrede i šumarstva te potpredsjednika Vlade, u "vjerojatno najbeskrupuloznijem pokušaju obračuna s jednom javnom osobom u posljednje vrijeme".

Tolušić je komentirao montirane fotografije te poručio kako očekuje da će policija i DORH vrlo brzo odraditi posao.

"Bandi koja se zaigrala poručujem da se namjerila na krivog i da počnu pakirati kofere", kazao je Tolušić.

USKOK bez komentara

Uskok u ponedjeljak nije htio komentirati medijske napise kako je Kruno Grlević, dugogodišnji vođa navijačke udruge hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni, ispitan u vezi objave spornih i navodno lažnih fotografija potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića.

"O predmetima u kojima se provode izvidi, koji su sukladno zakonskim odredbama tajni, ne dajemo informacije", rekao je Hini glasnogovornik Uskoka Vuk Đuričić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene