Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen mu jednomjesečni pritvor

Bez dozvole vozio autobus s gotovo 100 migranata: "Trebao mi je novac za grobnicu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci u Vrbovskom na autocesti Rijeka – Zagreb zaustavili su autobus dupkom pun ilegalnih migranata, njih gotovo stotinu.

Za upravljačem autobusa nalazio se 65-godišnji Đakovčanin, koji  prema pisanju Novog lista nema niti vozačku dozvolu za upravljanje autobusom.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova Osvrnuo se i na Milanovića Božinović o migrantima koji dolaze u Hrvatsku: "Oni kod nas dobiju 20 eura. Nemamo miigrantski problem" Granična policija - 5 Uhvaćeni na granici Usred noći pokušali ući u Hrvatsku: Policija uhitila krijumčara koji je bez vozačke vozio kombi pun migranata

Vozač je uhićen, a tijekom kriminalističke obrade utvrđeno je da je 3. rujna oko 20 sati u blizini Donjeg Lapca pokupio migrante te ih je trebao prevesti do odmorišta Vrata Jadrana. Za to je trebao dobiti 5 tisuća eura, dok je unaprijed dobio 4 tisuće kuna za troškove puta.

Radilo se o ilegalcima iz Pakistana, Afganistana i Bangladeša koji su prethodno nezakonito ušli u našu zemlju, a dio ih je pronađen i u prtljažniku.

Kako neslužbeno saznaje Novi list, vozač se za krijumčaranje odlučio jer mu je bio potreban novac za život i za kupnju grobnice.

S obzirom na to da je prevozio toliki broj ilegalaca, određen mu je jednomjesečni istražni zatvor.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene