Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odluka Žpanijskog suda u Karlovcu

Bernard Grujić pravomoćno oslobođen optužbi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Temeljem članka 55 Zakona o medijima objavljujemo ispravak netočne informacije.

Dana 12.12.2011. godine objavljen je članak s naslovom 'Iscjelitelju iz Rijeke šest mjeseci zatvora' u kojem je bilo riječi o tome kako je Bernard Grujić iz Rijeke osuđen na šestomjesečni zatvor zbog prijevare 64-godišnje obrtnice iz Karlovca Mirke Margete Ozimec.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti"

Dana 28.01. 2012. godine Županijski sud u Karlovcu je povodom žalbe okrivljenika Bernarda Grujića izjavljene protiv prvostupanjske presude Općinskog suda u Karlovcu kojoj je isti oglašen krivim zbog učina kaznenog djela prijevare iz članka 224, stavka 1 Kaznenog zakona na štetu oštećenika kao tužitelja Mirke Margete Ozimec donio presudu kojom se prihvaća žalba okrivljenika Bernarda Grujića kao osnovana te se preinačuje ista pobijana prvostupanjska presuda na način da se okrivljenik Bernard Grujić oslobađa od optužbe da je na štetu Mirke Margete Ozimec počinio kazneno dijelo prijevare iz članka 224, stavka 1 Kaznenoga zakona.

Dakle, navedenom presudom Županijskog suda u Karlovcu Bernard Grujić je pravomoćno oslobođen od svih optužbi Mirke Margete Ozimec koje su, sada je to očito, netočno i neistinito publicirane i u članku objavljenom na web portalu Dnevnik.hr dana 12.12.2011. godine pod naslovom 'Iscjeljitelju iz Rijeke šest mjeseci zatvora'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene