Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatražila liječničku pomoć

Beli Manastir: Zbog lažnog Facebook profila učenica dobila slom živaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenica srednje škole iz Belog Manastira zbog zloporabe Facebooka potražila je liječničku pomoć.

'Dečki su na Facebooku otvorili lažni profil na ime jedne učenice, a zbog neprimjerenog sadržaja ona je doživjela živčani slom i završila kod liječnika', ispričao je Tomislav Ramljak iz osječkog Centra za nestalu i zlostavljanu djecu, a prenosi Glas Slavonije.

Pročitajte i ovo Učenici bježe iz škole u ruskoj oblasti Brjansk Užas u Rusiji Osmašica u školu donijela očevu sačmaricu, ubila kolegicu pa presudila sebi Psi rastrgali kujicu Prijavljeno inspekciji UZNEMIRUJUĆE Horor u skloništu za životinje: Psi rastrgali kujicu, jedu mrtve pse, bolesni su i nekastrirani

>> Dobro, dobro pazite što pišete na Facebooku...

Ističe kako je nakon prijave problem s profilom brzo riješen, no upitno je kako će se sve skupa odraziti na psihu djevojke stare 15 godina. Glasnogovornik PU osječko - baranjske Marko Ćaleta rekao je kako je majka oštećene 15-godišnjakinje slučaj prijavila policiji 13. veljače. Dodao je kako se radilo o dvije fotografije neprimjerena sadržaja te dodao kako policija traga za počiniteljima.

Tomislav Ramljak kaže kako cyberbullynga ima još, no ovaj belomanastirski slučaj svrstava među drastičnije. Stavlja ga uz bok slučaju koji se dogodio izvan Baranje, kada je jedna djevojka zbog sličnog lažnog profila pobjegla od kuće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene