Nakon što mu je prošao prijedlog o besplatnim udžbenicima, Milan Bandić najavio je idući prijedlog koji će uputiti Vladi.

Galerija


Zagrebački gradonačelnik očekuje da status majke odgojiteljice bude priznat u cijeloj Hrvatskoj. Nezaposlene Zagrepčanke koje su dosad taj status zatražile ostvaruju iznos od 65 posto prosječne bruto plaće u gospodarstvu Grada Zagreba.

Vezani članci Dario Juričan Dario Juričan ima kandidata za državnog odvjetnika: ''Iskusan je majstor, vizionar, omiljen u kolektivu...'' Milan Bandić, gradonačelnik Zagreb - 2 Bandić o odmazdi zbog GUP-a: "Neću više nijednu riječ reći, možete mi kliještima izvlačiti odgovore iz usta"

"Nama je trebalo 12 godina u Zagrebu da obrnemo trend više rođenih nego umrlih i sada to godinu i pol demonstriramo. Ako u Hrvatskoj to krenemo od iduće godine, a vjerujem da hoćemo, jer ću sve svoje saborske snage i snagu u Saboru iskoristiti da u tome uspijemo, trebat će nam 8 do 10 godina da taj trend obrnemo.

Svaki živi organizam, pa i država, počiva na tri stupa. To su ljudi, to je demografija, obrazovanje, rad i zapošljavanje", ističe zagrebački gradonačelnik Bandić.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Ansambl LADO: Tajna čarobnih nastupa čuvara hrvatske nematerijalne baštine

Igračke koje nećemo zaboraviti: Pričaju priču, mirišu na Zagorje i vraćaju u djetinjstvo