Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ašner se ne sjeća da je dao intervju listu 'Sun'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milivoj Ašner, čije je izručenje Hrvatska zatražila zbog optužbi da je sudjelovao u ratnim zločinima u Drugom svjetskom ratu, ne sjeća se da je dao intervju britanskom listu 'Sun', objavio je austrijski 'Kleine Zeitung'.

'Sa mnom nitko nije razgovarao', izjavio je novinarima lista 'Kleine Zeitung' 95-godišnji Ašner koji sada živi u Klagenfurtu.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Tucker Carlson - 1 razgovor s Tuckerom Carlsonom VIDEO Putin otkrio u kojem će slučaju napasti Poljsku, progovorio i o globalnom ratu: "Još nismo postigli ciljeve" Vladimir Putin Drugačiji od drugih Kremlj otkrio zašto je Putin pristao na intervju s kontroverznim američkim novinarom

Britanski tabloid 'Sun' objavio je intervju s Ašnerom u kojem on tvrdi kako nikad nije počinio zločine za koje ga se tereti i da bi želio odgovoriti na optužbe pred hrvatskim sudom.

Austrijski je list objavio Ašnerovu izjavu da se uopće ne sjeća razgovora s britanskim novinarima. 'O tome ne znam ništa', izjavio je.

Hrvatska je zatražila od Austrije izručenje 95-godišnjeg Ašnera zbog sumnje da je počinio ratne zločine za vrijeme Drugoga svjetskog rata, ali je postupak u Austriji obustavljen zbog toga što je Ašner u nekoliko psihijatrijskih procjena proglašen nesposobnim za ispitivanje.

>> Otkriveni dokumenti kojima je Ašner naređivao ubojstva Židova!

>> Austrija će ipak provjeriti Ašnerovo zdravstveno stanje !

>> Ašnerova žrtva: Preživio sam torturu u paklu nacističkog zatvora

>> Foto: Traženi nacistički zločinac među navijačima

>> Austrija neće mijenjati odluku o neizručenju Ašnera Hrvatskoj

>> Ašner kroz smijeh: 'Tjeralica da me se izruči? Zašto?'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene