Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SAD JOŠ I TO

Frizeri i kozmetičari objasnili zašto su podigli cijene: "Mi smo luksuzna djelatnost, a ne prijeka potreba"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
"Neke su usluge poskupjele, neke pojeftinile. Nama s 1. siječnja dobavljači šalju nove cijene i mi prema tome korigiramo finalnu cijenu", rekla je Antonija Tretinjak iz Ceha frizera i kozmetičara.

Antonija Tretinjak iz Ceha frizera i kozmetičara smatra kako nije došlo do generalnog povećanja cijena, nego da su se cijene mijenjale zbog rasta ulaznih inputa.

"Došlo je do korekcije cijena. Neke su usluge poskupjele, neke pojeftinile. Nama s 1. siječnja dobavljači šalju nove cijene i mi prema tome korigiramo finalnu cijenu", istaknula je Tretinjak.

Pročitajte i ovo Kalkulator za euro - 4 Kaos s preračunavanjem Slovenija ih je podijelila svakom kućanstvu, a mi samo 60.000: Starijoj populaciji zlata bi vrijedilo

Pročitajte i ovo Euro na bankomatu JEDNOSTAVAN RAZLOG Zašto na bankomatima dobivamo stare novčanice eura: Hrvatska kovnica izdala je kovanice, a što je s "hrvatskim" euronovčanicama?

"Mi spadamo u neke luksuzne djelatnosti. Ni frizeri ni kozmetičari nisu neka prijeka potreba, pa ne vidim zašto se na nas digla pompa oko cijena. Postoje neke usluge koje je bitnije kontrolirati", rekla je Tretinjak za N1.

Tretinjak je zaključila i kako povećanje cijena nije vezano za uvođenje eura, već da su razlog tome inflacija i troškovi energenta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene