Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poručio da je dobro

Andro Krstulović Opara napadnut u Splitu, na njega nasrnula dvojica muškaraca

Andro Krstulović Opara, gradonačelnik Splita
Andro Krstulović Opara, gradonačelnik Splita Foto: DNEVNIK.hr
Splitski gradonačelnik Andro Krstulović opara napadnut je u petak navečer u Splitu. Putem Facebooka je poručio da je dobro i da se "ništa strašno nije dogodilo".

Iza 20 sati u Splitu je napadnut gradonačelnik Andro Krstulović Opara. Opara u napadu nije ozbiljno ozlijeđen, a policija je o napadu obaviještena te se provodi kriminalističko istraživanje.

Pročitajte i ovo Obilježavanje svetkovine sv. Duje u Splitu - 2 Velika galerija FOTO Split obilježava dan svog zaštitnika: Gradonačelnik okupljenima dijelio janjetinu s bižima Zoran Milanović posjet splitu Milanović o sastavljanju većine i kandidaturi: "Tresem se u tišini"

Za incident su odgovorna dvojica muškaraca koji su gradonačelnika Splita vrijeđali, a zatim i udarili. Napadnut je u ulici Solurat.

Sam gradonačelnik Splita poručuje da je dobro.

"Dobri ljudi, hvala što brinete, dobro sam i nista se strašno nije dogodilo. Da je bilo tko drugi bio umjesto mene ovo ne bi bila nikakva vijest. Nije vrijedno spomena", napisao je u statusu na svojem Facebook profilu.

Iz splitskog SDP-a, uputili su podršku gradonačelniku i upozorili na stalno nasilje koje vlada Splitom.

"Smatramo da se na dnevni red sjednice Gradskog vijeća Splita što prije treba staviti rasprava o izvješću Policijske uprave Splitsko-dalmatinske o stanju sigurnosti u Gradu Splitu. Naime, u rujnu prošle godine Gradsko vijeće je na tematskoj sjednici o stanju sigurnosti u Splitu zaključilo da u drugom kvartalu svake godine ta tema bude na dnevnom redu", stoji u priopćenju kojeg prenosi Dalmacija News.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene