Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aktiviralo se klizište

DRAMATIČNE FOTOGRAFIJE Odroni zemlje uništavaju groblje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Karlovcu se aktiviralo klizište koje prijeti starom židovskom groblju Dubovac.

Zbog neriješene odvodnje, brdskih voda i velikih kiša s brda Strmac u Karlovcu se ponovno, zbog velike kiše, aktiviralo klizište, javlja nam čitatelj. Zemlja i blato zatrpali su zaštićeno Židovsko groblje Dubovac.

FOTO 'Stanje je strašno, susjedi su ljuti'

Pročitajte i ovo Klizište na Pantovčaku - 1 Aktivirano prije mjesec dana Klizište na Pantovčaku opasno prijeti okolnim kućama: Tomašević objasnio u čemu je problem Obnova u Karlovcu - 4 Brojne štete FOTO Pogledajte kako izgleda Karlovac, građani očajni zbog radova: "Došlo je do nevjerojatnih oštećenja u staroj zaštićenoj povijesnoj jezgri"

'Porušeni su i zatrpani mnogi spomenici i grobovi koji su zaštićena spomenička baština. Klizište je i dalje aktivno te prijeti urušavanje stupa dalekovoda iznad obiteljske kuće i groblja koje bi moglo biti zatrpano. Materijalna šteta je već sada nemjerljiva', napisao je čitatelj te dodao da se na opasnost klizišta upozoravalo godinama, ali da ništa nije poduzeto po tom pitanju.

Ako imate snimke ili fotografije poplave, pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr, ali ni u kojem slučaju ne dovodite sebe u opasnost!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene