Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MALI LJUDI VELIKOG SRCA

Divna gesta: 60 zagrebačkih učenika ošišalo se na ćelavo da podrže prijatelja koji se bori sa zloćudnom bolesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak 60 učenika je obrijalo glave kako bi podržalo svog kolegu koji se bori sa zloćudnim tumorom.

Jedan od učenika zagrebačke OŠ Lotrščak bori se sa zloćudnim tumorom. Čak 60 učenika dalo mu je podršku i ošišalo se na ćelavo. Škola je objavila emotivne fotografije, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Učenik 3. razreda naše škole vodi borbu sa zloćudnim tumorom. Ovih dana ošišan je na ćelavo. Njegova braća su se zbog podrške također ošišala. Nakon toga na poticaj nekih učenika i njihovih roditelja ostali učenici su izrazili želju za šišanjem kako bi se njegova braća ugodnije osjećala u školi, ali i kako bi mu i oni sami pružili podršku.

Veliki tjedan je pred nama i svako trpljenje uskoro će dobiti smisao. Ljubav je kreativna i ovo je samo jedan od načina kako ju možemo iskazati. Hvala našem dragom frizeru Josipu, frizerki Maji i ostalim frizerima kojih je danas u školi bilo 6 - jer trebalo je 60 malenih glavica ošišati", objavili su iz škole na Facebooku uz fotografije.

Pročitajte i ovo Ivica Belina Najteža je neizvjesnost Hrvatsko zdravstvo ima veliki problem: ''Brojimo umrle. Sada je na brojaču 17.766 i broj raste''

Pročitajte i ovo Problemi onkoloških pacijenata - 4 Po uzoru na europske zemlje Onkološkim bolesnicima pregledi kod privatnika uz povrat troškova? Nisu svi oduševljeni prijedlogom: "Mislim da je to jako nezahvalna situacija"

U samo nekoliko sati, objava je skupila mnoštvo reakcija, a jedna žena je napisala da u toj školi "doista rastu mali divovi, velikog srca".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene