Podrška onkološkim pacijentima
Podrška onkološkim pacijentima Foto: Getty Images

Čak 60 učenika je obrijalo glave kako bi podržalo svog kolegu koji se bori sa zloćudnim tumorom.


Jedan od učenika zagrebačke OŠ Lotrščak bori se sa zloćudnim tumorom. Čak 60 učenika dalo mu je podršku i ošišalo se na ćelavo. Škola je objavila emotivne fotografije, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Učenik 3. razreda naše škole vodi borbu sa zloćudnim tumorom. Ovih dana ošišan je na ćelavo. Njegova braća su se zbog podrške također ošišala. Nakon toga na poticaj nekih učenika i njihovih roditelja ostali učenici su izrazili želju za šišanjem kako bi se njegova braća ugodnije osjećala u školi, ali i kako bi mu i oni sami pružili podršku.

Veliki tjedan je pred nama i svako trpljenje uskoro će dobiti smisao. Ljubav je kreativna i ovo je samo jedan od načina kako ju možemo iskazati. Hvala našem dragom frizeru Josipu, frizerki Maji i ostalim frizerima kojih je danas u školi bilo 6 - jer trebalo je 60 malenih glavica ošišati", objavili su iz škole na Facebooku uz fotografije.

Ivica Belina Hrvatsko zdravstvo ima veliki problem: ''Brojimo umrle. Sada je na brojaču 17.766 i broj raste''

Problemi onkoloških pacijenata - 4 Onkološkim bolesnicima pregledi kod privatnika uz povrat troškova? Nisu svi oduševljeni prijedlogom: "Mislim da je to jako nezahvalna situacija"

U samo nekoliko sati, objava je skupila mnoštvo reakcija, a jedna žena je napisala da u toj školi "doista rastu mali divovi, velikog srca".

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju