"trebat će vremena..."

Suprug jedne od najbogatijih i najutjecajnijih influencerica završio u bolnici pa progovorio o teškoj dijagnozi

Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Instagram) Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Instagram) Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Getty Images) Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Instagram) Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Instagram) Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Getty Images) Chiara Ferragni (Foto: Getty Images) +0 Chiara Ferragni (Foto: Getty Images) Galerija

Reper Fedez, suprug influencerice Chiare Ferragni, na Instagramu je otkrio da mu je dijagnosticiran rijedak tumor, zbog kojeg se podvrgnuo operaciji od šest sati.

Talijanski reper Federico Leonardo Lucia, poznatiji kao Fedez, sa svojih više od 13 milijuna pratitelja na Instagramu podijelio je tešku dijagnozu.

Pogledaj i ovo Chiara Ferragni (Foto: Getty Images) Djevojka iz susjedstva Jedna od najbogatijih i najutjecajnijih influencerica na svijetu rodila drugo dijete, njezina životna priča je nevjerojatna

Suprug jedne od najutjecajnijih i najbogatijih influencerica, Chiare Ferragni, objavio je fotografije iz bolnice uz koje je otkrio da je bio i na operaciji.

"Prošli tjedan sam saznao da imam rijedak neuroendokrini tumor gušterače. Jedan od onih koji vam, ako ih ne otkrijete na vrijeme, mogu zagorčati život. To je razlog zašto sam se morao podvrgnuti operaciji koja je trajala 6 sati, tijekom koje su mi uklonili dio gušterače (uključujući i tumor). Dva dana nakon operacije osjećam se dobro i jedva čekam ići kući svojoj djeci. Trebat će mi dosta vremena da se oporavim. Hvala doktorima, kirurzima i medicinskim sestrama koji su bili uz mene tijekom ovog intenzivnog perioda. Veliko hvala i svima koji su mi slali poruke podrške. Volim vas", napisao je Fedez, a obožavatelji su mu u komentarima poslali podršku i poželjeli što brži oporavak.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli FEDEZ (@fedez)

O svemu se oglasila i Chiara, koja je također na Instagramu podijelila suprugovu fotku iz bolnice uz opis: "Moj heroj".

"Bojali smo se svega: njegove dijagnoze, operacije, oporavka, našeg života i budućnosti naše obitelji. Operacija je prošla dobro, a sada se moj suprug oporavlja i nadamo se da će ovo biti samo loša uspomena koja nas je još jednom naučila koliko je važno uživati u životu punim plućima, svakodnevno", napisala je influencerica koju na Instagramu prati više od 26 i pol milijuna ljudi.

Podsjetimo, Chiara i Fedez vjenčali su se u rujnu 2018. godine, a reper ju je zaprosio na jednom od svojih koncerata u Veroni. Par je u ožujku prošle godine dobio kćer, kojoj su dali ime Vittoria, a zajedno imaju i četverogodišnjeg sinčića Lea.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nauljena i preplanula Nives pokazala svoje čari, a morat ćete se dobro zagledati da uopće vidite njezin bikini!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene