Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaradio kaznenu prijavu

Državljanin Srbije u Hrvatsku pokušao prokrijumčariti oružje u prikolici

Ilustracija
Ilustracija Foto: Vlado Kos/Cropix
Jučer, 16. siječnja na autocesti Zagreb - Lipovac policija je, prilikom pojačanih mjera nadzora prometa, zaustavila teretni automobil s poluprikolicom slovenskih registracijskih oznaka. U prikolici su mu pronađena četiri pištolja i 68 metaka.

Na autocesti Zagreb - Lipovac policija je jučer, 16. siječnja, prilikom pojačanih mjera nadzora prometa zaustavila teretni automobil s poluprikolicom. Automobil i prikolica imali su slovenske registracijske oznake, a njime je upravljao 46-godišnji državljanin Srbije.

Prilikom pregleda RTG uređajem u spremištu prikolice policija je otkrila četiri pištolja.

Pročitajte i ovo Nikša Wagner Smjena na čelu DORH-a Tko će biti novi glavni državni odvjetnik? Odbor za pravosuđe saslušao kandidate i odlučio kome će dati podršku

Pročitajte i ovo Odvjetnici Mate Matić i Dubravka Krklec nakon stravičnog požara VIDEO Odvjetnici otkrili za što se tereti Bedu: "Ovo je nešto neobično..."

“Zbog sumnje da je, izbjegavajući mjere carinskog nadzora, u spremištu prikolice preko državne granice prevezao robu čiji je promet ograničen, sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana, policijski službenici uhitili su vozača i temeljem ishođenog naloga za pretragu, u prostoru spremišta pronašli i oduzeli četiri pištolja te 68 komada streljiva", izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Protiv 46-godišnjaka podnesena je kaznena prijava za krijumčarenje oružja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene