Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završen očevid

Poginuo na mjestu: 30-godišnjak bez vozačke dozvole pretjecao preko pune crte i zabio se u automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je završila očevid jučerašnje prometne nesreće kod Drniša u kojoj je poginuo motociklist.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 11 sati na županijskoj cesti 6246 Drniš - Širitovci poginuo je motociklist.

53-godišnji vozač, koji je vozio osobni automobil Mazdu, šibenskih registracija, iz smjera Drniša u smjeru zapada, je u jednom trenutku htio skrenuti ulijevo preko pune crte, a da se pritom nije provjerio može li to učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

U tom trenutku na lijevu bočnu stranu automobila je naletio motocikl Yamaha šibenskih registracija. Vozio ga je 30-godišnjak koji nije imao vozačku A kategorije i koji je počeo je pretjecati preko pune crte, izvijestili su iz policije. Od siline udarca i zadobivenih ozljeda vozač motocikla je preminuo na mjestu događaja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Završili u bolnici Kamionom udario policajce na motorima, teško su ozlijeđeni: Policija objavila detalje nesreće na autocesti

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INTERVENIRALI I VATROGASCI Prebrzo vozila pijana i bez vozačke pa uletjela u kuću koja se zamalo srušila na nju

Protiv 53-godišnjeg vozača osobnog automobila će, zbog izazivanja prometne nesreće, biti podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene