Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završili u bolnici

Kamionom udario policajce na motorima, teško su ozlijeđeni: Policija objavila detalje nesreće na autocesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila detalje jučerašnje prometne nesreće na sjevernoj strani autoceste A3 Bregana-Lipovac-Zagreb u kojoj su sudjelovali kamion i dva policijska motocikla.

Oko 17:15 u ponedjeljak na sjevernoj strani autoceste A3 Bregana - Lipovac - Zagreb dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali kamion i dva policajca na motociklima.

Naime, 48-godišnji državljanin Republike Srbije vozio je kamion s prikolicom u smjeru Zagreba. Krenuo je pretjecati drugi kamion s prikolicom i zabio se u dva policajca na motoru koji su pokušavali zaobići kamion. Udario je policajce, koji su pali i teško se ozlijedili.

''Nitko od sudionika nesreće nije bio pod utjecajem alkohola, a liječnička pomoć policajcima je pružena u Općoj bolnici Nova Gradiška, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede'', priopćili su iz PU sisačko-moslavačke. Kazali su nam iz policije da su izvan životne opasnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INTERVENIRALI I VATROGASCI Prebrzo vozila pijana i bez vozačke pa uletjela u kuću koja se zamalo srušila na nju

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIŠE OZLIJEĐENIH Policija objavila detalje strašne nesreće u Lici u kojoj je poginula 13-godišnja djevojčica, drugo dijete hitno prebačeno u Zagreb

Očevidom prometne nesreće rukovodila je općinska državna odvjetnica u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, u suradnji s očevidnom ekipom Postaje prometne policije Kutina.

Po dovršenim policijskim izvidima policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće na državno-odvjetničku meritornu odluku.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene