Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

INTERVENIRALI I VATROGASCI

Prebrzo vozila pijana i bez vozačke pa uletjela u kuću koja se zamalo srušila na nju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije djevojke su ozlijeđene u bizarnoj prometnoj nesreći u noći s nedjelje na ponedjeljak u Vinici.

Zbog prevelike brzine 23-godišnja vozačica izgubila je u zavoju kontrolu nad osobnim automobilom te je nakon što je završila na nogostupu s njega sletjela i probila živu ogradu te potom i zid obiteljske kuće nakon čega je prijetilo da se ostaci kuće uruše na automobil u kojem je ostala zarobljena dok je njezina 22-godišnja suvozačica uspjela izaći iz vozila.

Nesreća se dogodila u prvim satima ponedjeljka u Goričkoj u mjestu Vinica, a vozačica je bila pod utjecajem alkohola i vozila je iako joj je izrečena mjera zabrane upravljanja osobnim vozilima. U nesreći su ozlijeđene ona i suvozačica, kazali su za DNEVNIK.hr iz varaždinske policije.

Događaj su opisali i vatrogasci iz DVD-a Vinica, koji su u 1:39 u noći s nedjelje na ponedjeljak zaprimili dojavu iz operativnog centra da je došlo do prometne nesreće u Vinici, Gorička b.b. te su izašli na tehničku intervenciju s navalnim i kombi vozilom s ukupno devet vatrogasaca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jao... Bježao od policije kao manijak pa izazvao prometnu nesreću s potpuno nedužnim vozačem
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Smrt na cesti: U sudaru kod Otočca život izgubila 13-godišnja djevojčica, još jedna osoba je u bolnici
Pročitajte i ovo Sudar između Oblakovca i Banićevca ozlijeđeno i dijete Težak sudar kod Požege: Ozlijeđeno četvero ljudi, jedan od njih teže

Nakon što su uvidjeli da prijeti urušavanje ostatka kuće na osobno vozilo, u kojem se nalazi zarobljena vozačica, vatrogasci su se podijeli na dvije ekipe.

''Prva je pružila pomoć suvozačici koja je izašla iz vozila dok je druga ekipa krenula u osiguravanje objekta od daljnjeg urušavanja i uz pomoć hidrauličkog alata i lisne pile vrši oslobađanje vozačice osobnog vozila koja je ostala zarobljena u vozilu. Na mjesto događaja naknadno su pristupila tri vatrogasca Javne vatrogasne postaje (JVP) Varaždin koji također uz pomoć svojeg hidrauličkog alata kreću u pomoć kod spašavanje unesrećene osobe'', opisali su varogasci koji su vozačicu oslobodili uz pomoć djelatnika hitne medicinske pomoći. 



 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene