Ilustracija
Ilustracija Foto: DNEVNIK.hr

DNEVNIK.hr završio je 2022. godinu kao apsolutni lider. Najčitaniji već 19 mjeseci zaredom, u prosincu je oborio vlastite, ali i rekorde tržišta.


I posljednjeg mjeseca u godini čitatelji su provjerene i vjerodostojne informacije tražili upravo na DNEVNIK.hr-u, koji su u prosincu posjetila rekordna 2.278.984 stvarna korisnika te je ostvario rekordan broj posjeta stranica, i to od 182.716.337 posjeta. Rezultat je to koji dokazuje kvalitetu, vjerodostojnost, integritet, kao i povjerenje koje je prepoznato od strane korisnika.

Za iznimne rezultate zaslužna je sinergija svih portala Nova TV grupe.

DNEVNIK.hr osvojio veliku nagradu MIXX2022 - 4 Imamo najbolju aplikaciju! DNEVNIK.hr osvojio veliku nagradu MIXX2022

Uspjeh DNEVNIK.hr-a prate i specijalizirani povezani portali. U mjesecu koji je obilježilo nogometno prvenstvo u Katru sportski portal gol.hr je dokazao da je važan izvor informacija tijekom velikih sportskih događaja. Oborio je rekord čitanosti te je s brojkom od rekordnih 1.450.828 stvarnih korisnika i 19,7 milijuna pregleda stranice zasjeo na prvo mjesto najčitanijih sportskih portala.

U prosincu je rekorder bio i Showbuzz.hr, portal koji donosi zanimljivosti iz svijeta poznatih i slavnih. U 2022. redizajniran je najčitaniji portal u showbiz kategoriji i time je postao još pregledniji i posjećeniji, a ujedno i oborio rekord čitanosti. U prosincu ga je posjetilo 1.611.215 stvarnih korisnika te je ostvario rekord od 81.219.890 pregleda stranica.

''Digiday Media Awards Europe'' Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr-a ušla u finale ''Digiday Media Awards Europe'' u čak dvije kategorije

Godinu je na tronu završio i najčitaniji portal o putovanjima i gastronomiji - punkufer.hr, koji su posjetila 690.362 stvarna korisnika te je ostvario 3.149.734 pregleda stranica.

Portal s ciljem promicanja zdravstvenih tema krenizdravo.hr i dalje je najčitaniji portal o zdravlju s 853.857 stvarnih korisnika, dok je vodeći portal za tehnologiju, digitalnu kulturu i društvene mreže zimo.hr svojih 392.725 realnih korisnika svakodnevno informirao o najnovijim vijestima i trendovima iz poslovnog svijeta i industrije.

Omiljeni ženski lifestyle portal zadovoljna.hr, koji već 14 godina čitatelje privlači svojim zanimljivim temama i savjetima, u proteklom je mjesecu privukao 1.290.005 stvarnih korisnika.

Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr-a pobijedila konkurenciju iz cijelog svijeta

Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr Mobilna aplikacija najčitanijeg portala DNEVNIK.hr proglašena je najboljom na nekoliko prestižnih natjecanja

Aplikacija osvaja nagrade

U posljednjem mjesecu godine rekord je oborila i aplikacija DNEVNIK.hr s 20.885.023 posjeta stranici. Nastavlja se tako uspjeh aplikacije DNEVNIK.hr, koja je u prošloj godini još jednom bila prepoznata i na domaćoj i na svjetskoj medijskoj sceni. U 2022. godini, na 15. dodjeli Europskih nagrada za digitalne medije koju dodjeljuje World Association of News Publishers, mobilna aplikacija najčitanijeg domaćeg portala DNEVNIK.hr proglašena je najboljom u kategoriji News internetske stranice ili mobilne usluge. A u ožujku prošle godine nagrađena je nagradom MIXX.

Ovim rezultatima DNEVNIK.hr još je jednom učvrstio svoju lidersku poziciju kao najčitaniji news portal u Hrvatskoj.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju