Obavijesti Video Pretražite Navigacija
važna priznanja

Mobilna aplikacija najčitanijeg portala DNEVNIK.hr proglašena je najboljom na nekoliko prestižnih natjecanja

Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr
Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr Foto: DNEVNIK.hr Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr Foto: DNEVNIK.hr DNEVNIK.hr osvojio prestižnu nagradu MIXX2022 DNEVNIK.hr osvojio prestižnu nagradu MIXX2022 Foto: Dnevnik.hr DNEVNIK.hr osvojio veliku nagradu MIXX2022 DNEVNIK.hr osvojio veliku nagradu MIXX2022 Foto: DNEVNIK.hr +0 DNEVNIK.hr aplikacija Galerija 1/5 >>
Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr-a niže uspjehe i pobjeđuje konkurenciju iz cijelog svijeta. Osvajač je prestižne Europske nagrade za digitalne medije te nagrade Best Mobile App.

Nova TV nastavlja nizati uspjehe na svjetskoj razini. Na 15. dodjeli Europskih nagrada za digitalne medije koju dodjeljuje World Association of News Publishers, mobilna aplikacija najčitanijeg domaćeg portala DNEVNIK.hr proglašena je u srpnju 2022. godine najboljom u kategoriji News internetske stranice ili mobilne usluge.

"Drago nam je što je mobilna aplikacija DNEVNIK.hr-a u tehnološkom i inovativnom smislu još jednom prepoznata na međunarodnoj razini. Ova nagrada rezultat je rada tima vrhunskih stručnjaka i potvrđuje da predvodimo trendove u medijskoj industriji. I dalje ćemo nastojati osluškivati i odgovarati na potrebe svojih čitatelja kako bi njihovo iskustvo učinili još boljim i kvalitetnijim'', poručila je direktorica Novih medija Nove TV Maja Blumenšajn.

Pročitajte i ovo DNEVNIK.hr osvojio prestižnu nagradu MIXX2022 PRESTIŽNO PRIZNANJE Imamo najbolju aplikaciju! DNEVNIK.hr osvojio veliku nagradu MIXX2022

Udvostručen broj stvarnih korisnika

U objašnjenju nagrade stoji da je DNEVNIK.hr razvio modernu aplikaciju koja nudi bolju preglednost, jednostavno i intuitivno sučelje koje odgovara na potrebe široke ciljne publike.

Ono što je oduševilo žiri bili su i rezultati koji su bili impresivni, broj stvarnih korisnika koji se gotovo udvostručio na mjesečnoj bazi.

Aplikacija ima intuitivnije, preglednije, vizualno atraktivnije sučelje te pametnije povezivanje i prezentaciju sadržaja i tematskih cjelina, što potiče korisnike na preuzimanje aplikacije na svoje mobilne uređaje.

Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr (Foto: DNEVNIK.hr)

''Izgleda vrlo dobro na različitim platformama. Ima dobru kombinaciju videa i slike. Sve u svemu, stvarno lijep proizvod koji potiče korisnika da klikne i nastavi dalje'', bili su neki od komentara članova žirija.

Nagrade koje dodjeljuje World Assocciation of News Publishers odaju priznanje izdavačima čiji se projekti mogu pohvaliti visokim standardom inovativnosti i poznavanjem potreba svoje publike.

Pročitajte i ovo ''Digiday Media Awards Europe'' Novi uspjeh odjela Novih medija Nove TV Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr-a ušla u finale ''Digiday Media Awards Europe'' u čak dvije kategorije

Osvajač velike nagrade MIXX 2022

Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr-a prepoznata je na domaćoj i međunarodnoj sceni medijske industrije.

Na Danima komunikacija u ožujku 2022. godine nagrađena ja nagradom MIXX, a ušla je u finale u čak dvije kategorije prestižne nagrade ''Digiday Media Awards Europe'' te u finale regionalne nagrade SoMo.

Aplikacija je bila nominirana u kategoriji Best Digital Product Innovation i Best Publisher Platform te se tako našla u konkurenciji s nekim od najvažnijih medija na svijetu.

Mobilna aplikacija najčitanijeg domaćeg portala DNEVNIK.hr-a proglašena je najboljom i osvojila nagradu MIXX 2022 u kategoriji Alati/Platforme: Best Mobile App.

Pročitajte i ovo Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr VAŽNO PRIZNANJE Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr-a pobijedila konkurenciju iz cijelog svijeta

Brza, jednostavna i prilagođena korisniku

Mobilna aplikacija je brza, pregledna i jednostavna za korištenje. Donosi i jednostavan prelazak s naslovnice DNEVNIK.hr-a na bilo koji od povezanih specijaliziranih portala: gol.hr, showbuzz.hr, zadovoljna.hr, punkufer.hr, zimo, folder.hr i TV sadržaje.

Korisnik aplikaciju prilagođava sebi pa tako može izabrati bijelo ili crno sučelje i veličinu fonta. Ovisno o interesima, može izabrati i teme o kojima će mu aplikacija slati obavijesti.

Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr DNEVNIK.hr aplikacija (Foto: DNEVNIK.hr)

Aplikacija DNEVNIK.hr-a je i interaktivna, jer u stvaranju vijesti mogu sudjelovati i korisnici. Putem opcije "Imaš priču?" moguće je predložiti temu koju će naši novinari detaljnije istražiti.

Vizualno je atraktivna i izrađena je na najnovijim front tehnologijama te iskorištava sve prednosti mobilnih platformi Androida i iOS-a.

DNEVNIK.hr mobilnu aplikaciju za Android uređaje možete preuzeti OVDJE, a za iOS uređaje OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene