Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poreznu prijavu podnijet će 920 000 građana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski građani do 28. veljače, mogu predati godišnju prijavu poreza na dohodak za 2006. godinu, a očekuje se kako će prijavu podnijeti oko 920 tisuća građana. To je prema procjeni Porezne uprave na istoj razini kao i prošle godine.

Iz iste institucije najavljuju da će s prvim isplatama povrata poreza na dohodak krenuti početkom travnja, a procjenjuju da će građanima biti vraćeno oko 1,33 milijarde kuna preplaćenog poreza, slično kao i lani, prenosi Večernji list.

Pročitajte i ovo Moskva Stroge mjere Kompanije koje napuštaju Rusiju moraju za to platiti, zarada već premašila godišnji plan Donald Trump (Foto: AFP) NEMA LABAVO Sudac naredio Donaldu Trumpu da mora predati porezne prijave za zadnjih osam godina

Za one koji još muku muče kako ispuniti poreznu prijavu, Porezna je uprava na svojoj internet -stranici (www.porezna-uprava.hr) objavila i detaljnu uputu za ispunjavanje godišnje prijave poreza na dohodak za 2006., a sve informacije o poreznoj prijavi, poreznim oslobođenjima i olakšicama, te priznatim izdatcima dostupne su i na besplatnom info-telefonu 0800 66 99 33.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene