Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatski građani do 28. veljače, mogu predati godišnju prijavu poreza na dohodak za 2006. godinu, a očekuje se kako će prijavu podnijeti oko 920 tisuća građana. To je prema procjeni Porezne uprave na istoj razini kao i prošle godine.


Iz iste institucije najavljuju da će s prvim isplatama povrata poreza na dohodak krenuti početkom travnja, a procjenjuju da će građanima biti vraćeno oko 1,33 milijarde kuna preplaćenog poreza, slično kao i lani, prenosi Večernji list.

Vezani članci Vila, ilustracija Prosječna plaća i vila s bazenom? Sustav provjere nesrazmjera imovine može biti bolji, a proračun to ne bi koštalo ni lipe. Ipak - kaže oporba, nešto nedostaje Novčanice Povrat poreza nije stigao svima, radnici nekih tvrtki će još dugo čekati: "Računao sam na taj novac"

Za one koji još muku muče kako ispuniti poreznu prijavu, Porezna je uprava na svojoj internet -stranici (www.porezna-uprava.hr) objavila i detaljnu uputu za ispunjavanje godišnje prijave poreza na dohodak za 2006., a sve informacije o poreznoj prijavi, poreznim oslobođenjima i olakšicama, te priznatim izdatcima dostupne su i na besplatnom info-telefonu 0800 66 99 33.