Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vipnet akcija 'Zagrli život'

Osječani i Splićani skakali u oblacima i dirigirali Big Band orkestrom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sklopu akcije „Zagrli život“, Vipnet je u centru Osijeka i Splita brojnim okupljenim građanima osigurao nesvakidašnji prizor – veliko događanje s atraktivnim izazovima, koje su mogli isprobati i tako ispuniti neku od životnih želja. Glasnu podršku davali su im dobro raspoloženi glumac Boris Mirković te voditelji Iva Šulentić, Ivan Vukušić i Ida Prester.

Osječani i Splićani su se tako prepustili avanturama u spuštanju žicom s najviših katova zgrada, preuzimanju dirigentske palice, te upravljanju orkestrom Big Band Požega, dok su legendarni reprezentativac Tomislav Butina i vratar RNK-a Split Andrija Vuković primili nekoliko majstorskih jedanaesteraca, ali i obranili većinu pokušaja građana. Osim navedenih aktivnosti, nekim se Osječanima ispunila i želja za skakanjem u oblacima i to na trampolinu smještenom na vrhu najviše zgrade u centru grada.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga Akcija USKOK-a u Splitu, pod istragom tri osobe Podjela bakalara u Splitu - 36 BADNJAK U HRVATSKIM GRADOVIMA VELIKA FOTOGALERIJA Na blagdanskim druženjima s građanima dijelio se fiš, bakalar, fritule i lijepe želje

 

Također, u sklopu akcije 'Zagrli život' pedeset je fanova auto utrka, koji su se u prošlom tjednu prijavili za sudjelovanje u rally vožnji na www.zagrlizivot.com, okusilo kako je biti suvozač profesionalnog vozača DRIFT vozila na stazi Centra za sigurnu vožnju u Mičevcu.

Ako se nalazite među onima koji još uvijek imaju neostvarenih želja, prihvatite izazov, „zagrlite život“ novim iskustvima i dođite na druženja u u Rijeci 27.2. (srijeda 15 sati na Korzu) te u Zagrebu 28.2. (četvrtak 17 sati na Trgu bana Josipa Jelačića).

Što želite učiniti u životu, a dosad niste? Podijelite svoju želju i glasajte za one najinspirativnije na www.zagrlizivot.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene