Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Manje od prošle godine

Ina u prvih devet mjeseci zaradila milijardu i pol kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prva tri ovogodišnja kvartala Ina je završila u nešto manjem plusu od prošlogodišnjeg, ponajprije zbog povlačenja iz Sirije.

Ina je objavila financijske rezultate za prvih devet mjeseci ove godine. Naftna kompanija u prva tri ovogodišnja kvartala zaradila je milijardu i pol kuna. Dobit je nešto manja nego u istom razdoblju prošle godine zbog izostanka prihoda od Ininih polja u Siriji.

Pročitajte i ovo INA radnik (Foto: Dnevnik.hr) Stagnacija Neizvjesna budućnost Ine dovodi u pitanje radna mjesta: Radnici sve zabrinutiji, pomaka po pitanju otkupa nema Slika nije dostupna Zvono na uzbunu Stožer i sindikati sisačke rafinerije opet na nogama: Odvoz nafte neće se dozvoliti

>> Od ponoći gorivo jeftinije i do 34 lipe

Ipak, u kompaniji su zadovoljni ovakvim rezultatima. Istodobno podsjećaju da su u Hrvatskoj u razvoj poslovanja investirali 740 milijuna kuna.

'One se prije svega odnose na projekte istraživanja i proizvodnje, znači revitalizaciju starih polja te privođenju proizvodnji novih polja. I kao što ste vi i vjerojatno vaši gledatelji vidjeli, obnovu brojnih benzinskih postaja diljem Hrvatske', pojasnio je Inin izvršni direktor Tomislav Thur.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene